ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
My Space: To παλιό «παντρεύεται» με το μοντέρνο σ’ ένα διαμέρισμα στα Βριλήσσια
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Καρπουζόπιτα
Μπορεί η Britpop να κάνει την Βρετανία να φαίνεται ξανά κουλ;
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Wonderlands: από την Τήνο ως τον Νότιο Ειρηνικό – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΤΑΞΙΔΙΑ
Σκωτία: Τα νέα highlights των highlands
Σεφ καινοτομούν με τις τοπικές λιχουδιές, μικροί παραγωγοί πειραματίζονται με το ουίσκι και στιλάτα ξενοδοχεία ανανεώνουν την εικόνα της Σκωτίας.
Πιπεριές γεμιστές με καρύδια και μυρωδικά
Απίθανη βίγκαν συνταγή, ιδανική για πρώτο αλλά και για κύριο πιάτο. Σκέτη απόλαυση η ωμή, καρυδάτη γέμιση στις πιπεριές!
Το φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα επιστρέφει για 13η χρονιά
Για 13η χρονιά, το φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα της Πάρου, προσκαλεί τους ταξιδιώτες να περπατήσουν στα όμορφα σοκάκια του χωριού και να γευτούν τις νοστιμιές της κουζίνας τους.
Το δικό μου καλοκαίρι: Στην Αστυπάλαια με την Ελενα Κουγιανού
Η Αστυπάλαια διατηρεί πάντα τη μαγεία των απόμερων παραλιών, το ξερό τοπίο που θυμίζει Κυκλάδες και τα φανταστικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος.
Beach-hopping στις ελεύθερες παραλίες της Αττικής
Ένας γύρος στη χερσόνησο της Αττικής, από τον Μαραθώνα ως την Βουλιαγμένη, αναζητώντας παραλίες που παραμένουν ελεύθερες και αντιστέκονται στις ξαπλώστρες, αλλά και μυστικούς κολπίσκους που δεν φαίνονται από τον δρόμο.
Πατατοκεφτέδες με καπνιστό χέλι
Οι πιο γευστικοί, ίσως, πατατοκεφτέδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ, με κεφαλοτύρι και πολλών λογιών μυρωδικά. Το καπνιστό χέλι κι η γλυστρίδα τους πάνε πολύ.
Πάρτε τα βουνά! Καλοκαίρι στα ορεινά: πού θα φάμε;
Όταν στις θάλασσες ο συνωστισμός δεν αντέχεται, παίρνουμε τα βουνά που συνδυάζουν ηρεμία και όμορφα τοπία με ασύγκριτες νοστιμιές.
Αυγουστιάτικο γιουβέτσι
Ντοματένιο, ζουμερό και μελωμένο γιουβέτσι, είναι μια μόνο από τις 80 συνταγές με ντομάτα του Γαστρονόμου Αυγούστου. Κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Αυγούστου με την Καθημερινή.
Μπάρες γκρανόλας
Έχουν βρώμη και αμύγδαλα, σταφίδες και σοκολάτα. Νόστιμο και υγιεινό σνακ για κάθε ώρα, οι μπάρες γρανόλας φτιάχνονται εύκολα κι αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους.
Η επανάσταση του κρητικού κρασιού: η νέα εποχή ενός αρχαίου αμπελώνα
Οι γηγενείς και οι διεθνείς ποικιλίες ενός αμπελώνα που σημειώνει αλματώδη πρόοδο και μερικές προτάσεις για έναν κρητικό περίπλου στο ποτήρι γεμάτο γεύση και άρωμα.
Μακαρονάδα al limone με ξύσμα λεμονιού και πορτοκαλιού, καμένη μυζήθρα και ελαιόλαδο
Στην κλασική ιταλική μακαρονάδα η Νένα Ισμυρνόγλου προσθέτει πορτοκάλι, ξερή μυζήθρα και ελαιόλαδο από Αθηνoλιά και της δίνει ελληνική ταυτότητα και μοναδική γεύση.