ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πάμε Volta στη Λεμεσό: ένα wine bar από δυο παθιασμένους οινόφιλους
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Γιορτάστε μαζί μας τα 100 χρόνια Disney με 4 επετειακά Μίκυ Μάους όλο τον Αύγουστο!
Στους «4 Τροχούς» Αυγούστου, απολαμβάνουμε την οδήγηση εντός και εκτός δρόμου – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Γρηγόρη πίτα στο τηγάνι με φύλλο κρούστας βήμα – βήμα
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Χαρουπιά: Αειθαλής, μακρόβια και αντιπυρική
Οι σπόροι του χαρουπιού έχουν σπουδαία ιστορία που ξεκινάει από τους αρχαίους πολιτισμούς και φτάνει μέχρι την γερμανική κατοχή.
Πατατάτο Αμοργού
Το φαγητό-σήμα κατατεθέν της Αμοργού.
Λέσβος: Η πιο αυθεντική Μικρά Ασία που έχει απομείνει στην Ελλάδα
Η Μυτιλήνη ανέκαθεν έμοιαζε στη Σμύρνη. Ιδια έθιμα, ίδια σπίτια, ίδιος κοσμοπολίτικος αέρας. Κι όταν «τέλειωσε» η μία, συνέχισε η άλλη, διατηρώντας το κερί της μνήμης αναμμένο.
Μπάμιες με κιμά στην κατσαρόλα από την Πόλη
Οι μπάμιες ήταν δημοφιλές λαχανικό στα ελληνικά νοικοκυριά της Πόλης.
Τι γεύση έχει ο Στέφαν Τσβάιχ;
Για τις νουβέλες του Αυστριακού συγγραφέα, που διαβάζονται ακόμα.
Αρτακινές μελιτζάνες με αυγό στο τηγάνι
Από την Αρτάκη της Κυζίκου έρχεται τούτος ο μεζές. Οι μελιτζάνες με τη χρυσαφένια κρούστα αυγού-πικάντικου τυριού είναι ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό.
Πού τρώμε ήσυχα τα βράδια στην Αθήνα
Προτιμάμε τα μαγαζιά εκτός πιάτσας στα οποία δεν χρειάζεται να κάνουμε κράτηση.
Ρόστι, μια μεγάλη τηγανίτα πατάτας
Στη δική μας εκδοχή, ο σεφ εμπλούτισε τη συνταγή με μελίχλωρο Λήμνου.
Παγωτό ξυλάκι με επικάλυψη σοκολάτας
Κρατσανιστή σοκολατένια επικάλυψη, βελούδινη κρέμα και όλες οι αναμνήσεις των παιδικών μας καλοκαιριών…
Μερικές σκέψεις για την έφιππη αστυνομία
Εργαλείο αστυνόμευσης ή γκλαμουριά; Νέα περίπτωση κακοποίησης ή άλλο ένα ζώο εργασίας; Παρατηρήσεις και απόψεις για μια πρόταση που διακωμωδήθηκε.
Πού τρώμε σαν Μεξικάνοι στην Αθήνα
Τα αθηναϊκά εστιατόρια, μπαρ και παντοπωλεία που μας πάνε ταξίδι εξπρες στο Μεξικό.