ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ρόστι, μια μεγάλη τηγανίτα πατάτας
Παγωτό ξυλάκι με επικάλυψη σοκολάτας
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Μερικές σκέψεις για την έφιππη αστυνομία
Πού τρώμε σαν Μεξικάνοι στην Αθήνα
Ένα οινικό Σαββατοκύριακο στην Κρήτη
Βρεθήκαμε στο «λιμανάκι των γεύσεων» και έχουμε δυο τρία πράγματα να πούμε γι’ αυτό.
Paloma ή μήπως Michelada; Φτιάχνουμε 5 κοκτέιλ με γεύση από Μεξικό
Τι θα λέγατε για μία παγωμένη μπίρα με χυμό ντομάτας, τσίλι και λάιμ, για μια καπνιστή Margarita ή για την τέλεια Paloma; Να πώς φτιάχνονται στο σπίτι πέντε δροσιστικά κοκτέιλ με γεύση από Μεξικό.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Τα μυστικά της Αγχιάλου. Τι καταστράφηκε και γιατί στο οπλοστάσιο της 111 Πτέρυγας Μάχης. Από τις εκρήξεις έως τους πολιτικούς εξοστρακισμούς. • Πώς εξηγούνται τα φετινά κενά στην πυρόσβεση. Οι μαχητές της Ρόδου: «Εψαχνα να βρω ανάσα». Τα μηνύματα μιας αποπομπής- εξπρές. • Κορυφαίοι ειδικοί μιλούν στην «Κ» για το ντόμινο παρενεργειών στον πλανήτη λόγω […]
Ταραμοκεφτέδες μερακλίδικοι από τη Σμύρνη
Λαχταριστός, σμυρναίικος μεζές, που ταιριάζει τόσο με κρασί όσο και με τσίπουρο.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Ο γύρος της Πίνδου με ποδήλατα
Στη ραχοκοκαλιά της χώρας η ποδηλασία δεν είναι απλώς εμπειρία, είναι ένα ταξίδι στον χρόνο, σε μια Ελλάδα που εκεί παραμένει ακόμα αγνή.
Οι διακοπές ενός foodie στην Πάρο: πού θα πάει, τι θα φάει
Πού θα βρούμε καλό φαγητό, πονηρά επιδόρπια, παξιμάδια με ντόπιο στάρι και σουβενίρ που τρώγονται; 9 στάσεις για να τους βάλετε pin στον χάρτη του νησιού.
Δροσιά μετά μουσικής στο 2ο Roots Festival
Το 2ο Roots Festival συγκέντρωσε στους Ανδρονιάνους Ευβοίας ένα ενθουσιώδες κοινό, που δροσίστηκε και διασκέδασε με Thrax Punks
Κρέπες με σοταρισμένα ροδάκινα και καραμέλα
Έχετε ροδάκινα; Φτιάξτε αυτές τις υπέροχες κρέπες με ροδάκινα καραμελωμένα στο τηγάνι και σερβίρετέ τες με σπιτική σάλτσα καραμέλας.
Σε έναν καφενέ της Λέσβου φάγαμε τα ωραιότερα σουγάνια της οικουμένης
Στον Συνοικισμό, την προσφυγική γειτονιά της Μυτιλήνης, στο Ουζερί του Κουτσομύτη σερβίρουν ούζο, παπαλίνα, και γίδα βραστή με ρεβύθια.
Ραντεβού για ποτό στα σοκάκια της Ερμούπολης
Κάποτε, ήταν μια εμπορική αποθήκη. Σήμερα, το MouSouTou αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και χαλαρά στέκια της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.
Μπουτάκια κοτόπουλου με κολοκύθια στον φούρνο
Δεν θέλει κόπο αυτή η συνταγή, αραδιάζουμε τα υλικά μας σε ένα ταψί, το βάζουμε στον φούρνο και σε 40 λεπτά τρώμε!