ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πατάτα οφτή
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Εξυπνες ιδέες για να ξεκινήσετε γυμναστική
Mac ’n’ cheese με 3 τυριά, αρακά και μυρωδικά
Φάβα με ψητά κρεμμύδια
Ο Μιρό στην Αθήνα
Μια έκθεση που εστιάζει στην τελευταία δημιουργική περίοδο του Καταλανού καλλιτέχνη Μιρό Η έκθεση Σύμπαν Μιρό, στο Ινστιτούτο Θερβάντες, φανερώνει τη στροφή του σε ένα ποιητικό σύμπαν.
Γιατί δεν είστε βίγκαν;
Διαβάζοντας αυτό το κείμενο, θα δυσκολευτείτε να ξαναφάτε κρέας. Ή να πιείτε γάλα. Και στο εξής θα σκέφτεστε πώς φτιάχτηκε αυτό που φοράτε. Μπορεί και όχι. Υπάρχει αντίλογος στα επιχειρήματα του βιγκανισμού;
ΤΑΞΙΔΙΑ
Κρήτη: Τα 15 καλύτερα κρυμμένα μυστικά της
Όλα τα κρυμμένα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε για την Κρήτη, ένα νησί γεμάτο μύθους, φυσική ομορφιά και φιλοξενία που σαγηνεύει κάθε επισκέπτη.
Εύκολο γλυκό ψυγείου με Oreo
Ένα μαμαδίστικο, απλό γλυκό ψυγείου με μπισκότα Oreo. Είναι εξαιρετικά εύκολο, με απλά υλικά, και τόσο, μα τόσο γευστικό!
Αλάργα: Ένα ρακάδικο-έκπληξη στον Υμηττό, με ρίζες από την Κρήτη
Κρητική έμπνευση και πρώτες ύλες σ’ ένα σύγχρονο ρακάδικο, φιλικό κι εξελιγμένο μαζί – ένας πολύ καλός σεφ έχει βάλει το χεράκι του στο μενού.
Λουκουμάδες με βλίτα, κολοκυθάκια και τυριά
Αφράτοι, αρωματικοί, αρμυροί λουκουμάδες με βλίτα, κολοκυθάκια, μυρωδικά και πικάντικη γραβιέρα και φέτα. Αλησμόνητος μεζές!
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Νέο συλλεκτικό βιβλίο από τον Γαστρονόμο: Καλοκαιρινές μαγειρικές με ψάρια – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Αυτή την Κυριακή, η «Καθημερινή» μάς κάνει το πιο γευστικό δώρο για το καλοκαίρι: 45 μοναδικές συνταγές με τα πιο δημοφιλή ελληνικά ψάρια μαγειρεμένα με εποχικά υλικά.
CEOs 2023 «Ο νέος ενάρετος οικονομικός κύκλος της Ελλάδας» – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Την Κυριακή 30 Ιουλίου έρχεται η ετήσια ειδική έκδοση της Καθημερινής, που αποτυπώνει το οικονομικό παρόν και μέλλον της πατρίδας μας, μέσα από τη ματιά των ηγετών των κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα.
«Κατοικίες σε Προάστια» – Ενα συλλεκτικό λεύκωμα αρχιτεκτονικής, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Η «Καθημερινή», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «DOMa», παρουσιάζει την περιοδική έκδοση «ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ» αφιερωμένη στη σύγχρονη ελληνική κατοικία.
Τα θρυλικά γεμιστά της Ρώμης: με γέμιση σαν ριζότο ντομάτας με βασιλικό!
Τα γεμιστά της Ρώμης, ένα κλασικό ρωμαϊκό φαγητό που δείχνει πόσο παρόμοιες είναι οι κουζίνες μας. Αυτά τα γεμιστά είναι ελαφριά, φίνα, αρωματικά!
Fishkardo και Tra Due: Η Κεφαλονιά υποδέχεται τον Λευτέρη Λαζάρου
Ο Λευτέρης Λαζάρου βάζει την υπογραφή του στο μενού δύο fine dining εστιατορίων στο Φισκάρδο και τώρα έχουμε ακόμη περισσότερους λόγους να ταξιδέψουμε στην Κεφαλλονιά.