ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κολοκυθοανθοί ή κολοκυθοκορφάδες; Και τα δύο, σε 10 συνταγές!
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Το αμερικανικό όνειρο του Βικτόρ Γουεμπανιαμά
Το πρώτο fine μεξικάνικο της Αθήνας ψήνει σε ξυλόφουρνο και φτιάχνει τορτίγιες απ’ το μηδέν
Τacos με με μοσχάρι, κορεάτικη σάλτσα BBQ και λαχανοσαλάτα
Κινέζικη ομελέτα με ψαρονέφρι
Εύκολη και χορταστική συνταγή για ομελέτα με ασιατικά αρώματα και γεύσεις, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι.
Foyer: Για τα αδέρφια Παπαντωνίου ο καφές είναι πολύ σοβαρή υπόθεση
Τα πρώτα βήματα επιχειρηματικότητας, ανέκδοτες ιστορίες τρέλας και κακοδαιμονίας στην υποβαθμισμένη Ομόνοια, η διεθνής φήμη και η νέα γειτονιά τους.
Νέοι τρόποι, νέα πρόσωπα στην έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης
Στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, 33 καλλιτέχνες μάς συστήνουν το νέο πρόσωπο της ελληνικής ζωγραφικής, έως τις 10 Σεπτεμβρίου.
VOGUE
Οι τροφές που πρέπει να τρώμε για καλύτερη ψυχολογία
Ποιες είναι η τροφές που χρειάζεται η διατροφή μας για να βελτιώσουμε την διάθεσή μας;
Μανικιούρ: Γιατί οι γυναίκες πρέπει να σταματήσουν να απολογούνται για τα φυσικά νύχια τους;
Μήπως έχει έρθει ο καιρός να κανονικοποιήσουμε τα άβαφα νύχια στις γυναίκες;
Fatboy Slim: «Μου φαίνεται κατόρθωμα που έφτασα τα 60»
Λίγο πριν τη συναυλία του στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 14/7, ο αειθαλής σούπερ σταρ της dance σκηνής μιλάει στο «Κ» για όσα έζησε τα τελευταία 30 χρόνια πίσω από τα decks και μπροστά από αλαλάζοντα πλήθη έως και 250.000 ατόμων.
Γλυκοπικάντικο σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα
Ζουμερό και μαλακό σουβλάκι με μέλι και μουστάρδα, μια υπέροχη, πρωτότυπη και αρωματική συνταγή για σουβλάκια μοσχαριού.
Καλοκαιρινές σαλάτες: 37 συνταγές που θα θέλετε να φτιάχνετε όλο τον Ιούλιο
Απολαύστε τη φρεσκάδα, τα χρώματα και τις γεύσεις του καλοκαιριού σε μια ποικιλία από δροσερές σαλάτες.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Ένα συναρπαστικό road trip στα καφενεία της Κρήτης – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Ο Γαστρονόμος Ιουλίου αφηγείται το συναρπαστικό road trip μας στους θρυλικούς καφενέδες της Κρήτης και καταγράφει στο χαρτί τις συγκλονιστικές εμπειρίες μας από τους ανθρώπους που γνωρίσαμε και τα φαγητά που δοκιμάσαμε.
PEANUTS
Ο Σνούπυ και η συντροφιά των «Peanuts» στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Peanuts «Κάθε Κυριακή»
«Κλειδί» για τις επιχειρήσεις τα κριτήρια ESG – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Τα τελευταία χρόνια, το επιχειρηματικό περιβάλλον βρίσκεται ενώπιον νέων δεδομένων. Τα δεδομένα αυτά σχετίζονται με το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την αποτελεσματική Εταιρική Διακυβέρνηση, δηλαδή τα κριτήρια ESG τα οποία, στο παρελθόν, βρίσκονταν στη σφαίρα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά για τις επιχειρήσεις με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό έχουν, πια, καθιερωθεί ως στρατηγικές προτεραιότητες.