ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Cheesecake με γιαούρτι, τσαλαφούτι και φράουλες
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Αντιμέτωποι με την ακραία ζέστη – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 9/6 με την «Καθημερινή»
Κεφτέδες με σάλτσα γιαουρτιού με το υπόλοιπο μπριάμ
Προφιτερόλ, με συνταγή μιας Πολίτισσας
Τα ήσυχα στέκια: 11 μαγαζιά για χαλαρή καλοκαιρινή έξοδο σε Αθήνα και Πειραιά
Χαμηλών τόνων μαγαζιά για ήσυχα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη, από τον Κολωνό μέχρι την Κυψέλη και από τον Νέο Κόσμο μέχρι τα Καμίνια.
Μπουρεκάκια πολίτικα με τυρί
H διαφορά που έχουν τα πολίτικα μπουρεκάκια από τα δικά μας τυροπιτάκια είναι στο πολύ λεπτό φύλλο, που είναι σχεδόν διάφανο. Το αποτέλεσμα είναι πιο τραγανό και μαστιχωτό μαζί.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Ρόδος: Δραστηριότητες και ταξιδιωτικές εμπειρίες με χαμηλό αποτύπωμα
Αν αγαπάτε τις εξορμήσεις στη φύση, αξίζει να ανακαλύψετε την πλούσια βιοποικιλότητα της Ρόδου, εξερευνώντας την «πράσινη» πλευρά του νησιού μέσα από δραστηριότητες με χαμηλό αποτύπωμα στο περιβάλλον.
Astakos: Μια σύγχρονη ψαροταβέρνα στη Γλυφάδα δίπλα σε καΐκια και ψαράδες
Κλασικοί θαλασσινοί μεζέδες με σύγχρονο πνεύμα, ψάρι με διάφορους τρόπους και αύρα διακοπών σε μια ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, που μαγειρεύει σε ανοιχτές φωτιές.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Ευρωεκλογές: 4 συγκλονιστικές ιστορίες από το πολιτικό παρελθόν της Ευρώπης
Τέσσερις από τους πρωταγωνιστές του συγκινητικού σποτ του Ευρωκοινοβουλίου για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση αφηγούνται τις αληθινές ιστορίες τους, για να πείσουν τα εγγόνια τους –και όλους εμάς– ότι το μέλλον της Ευρώπης δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη.
VOGUE
Πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή; Οι ειδικοί αναλύουν το Three Loves Theory
Το συναισθηματικό μας ταξίδι χωρίζεται σε τρεις κύριες φάσεις.
Φιλέτο κοτόπουλο λεμονάτο, με κολοκυθάκια
Κοτόπουλο, λαχανικά και μια λεμονομουσταρδάτη σάλτσα πους του πάει πολύ σε ένα πιάτο ελαφρύ, καλοκαιρινό, που φτιάχνεται στο τηγάνι. Σε μισή ώρα είναι έτοιμο.
Ξέρετε πραγματικά πόσο νερό πρέπει να πίνετε κάθε μέρα; Οι ειδικοί απαντούν
Πώς να προσδιορίσετε τις ημερήσιες ανάγκες σας σε νερό; Οι ειδικοί σε θέματα υγείας Erin Barnett και Leila Ouldibbat μας εξηγούν τα πάντα.
Τρέλα και παράνοια στις Πανελλήνιες
Έξι συντάκτες του «Κ» θυμούνται πώς ήταν για εκείνους οι μέρες των Πανελλαδικών Εξετάσεων: από σπαρακτικά κλάματα μέχρι πλήρη αδιαφορία.
Κεφτεδάκια προβατίνας με γιαούρτι και σχοινόπρασο
Τα κεφτεδάκια προβατίνας είναι ένας ρωμαλέος μεζές αλλά και αγαπημένο κυρίως πιάτο για μικρούς και μεγάλους. Είναι πικάντικοι, με τζίντζερ και γιαούρτι και θα συνοδέψουν μοναδικά τις παγωμένες μπύρες μας. Μια μόνο από τις 80 συνταγές δροσιάς του νέου τεύχους του Γαστρονόμου «Καλοκαίρι στην Αθήνα». Την Κυριακή 09/06 με την Καθημερινή.
Μιλώντας με τον A.J. Finn, τον κύριο Ρίπλεϊ της σύγχρονης λογοτεχνίας
Μια συζήτηση με τον αμφιλεγόμενο συγγραφέα-φαινόμενο της εποχής μας, με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου στην Αθήνα.