ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Πώς βλέπει η αυτοκινητοβιομηχανία το μέλλον των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Που πάμε για brunch το καλοκαίρι
Όταν η Μέλοντι Γκαρντό μελαγχολεί, ακούει Radiohead
VOGUE
5 tips για healthy shopping στο supermarket
Γιαούρτι για πρωινό: Όλα τα οφέλη που έχει για τον οργανισμό
Η υπερσυζητημένη τροφή με πρωτεΐνη είναι το κλειδί για ένα ισορροπημένο πρωινό και έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό.
My space: Ενα ρετιρέ στην Κυψέλη γεμάτο τέχνη
Ο Αριστείδης Λάππας ζει σε ένα κυψελιώτικο ρετιρέ μιας πολυκατοικίας της δεκαετίας του ’50, όπου το φυσικό φως ντύνει το σπίτι όλη μέρα ευνοώντας τη δημιουργία.
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Φτιάχνουμε σουβλάκια στο σπίτι – 12 συνταγές
12 ιδιαίτερες, αρωματικές συνταγές για τρυφερά και ζουμερά σουβλάκια που θα φτιάξουμε στο σπίτι για τους φίλους ή την οικογένειά μας.
Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν «πίτσα» σε τοιχογραφία 2.000 ετών στην Πομπηία
Αρχαιολόγοι εντόπισαν στην Πομπηία μια τοιχογραφία που ίσως απεικονίζει τον «πρόγονο της πίτσας», σύμφωνα με το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού.
Ραντεβού για πάρτι: Fatboy Slim – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Λίγες μέρες πριν από την αθηναϊκή του εμφάνιση στο ΚΠΙΣΝ, ο Fatboy Slim μίλησε στο «Κ» για μουσική, καταχρήσεις αλλά και τη σημασία του να είναι κανείς χαζός.
8 αφρόλουτρα που μυρίζουν όπως τα αγαπημένα μας αρώματα
H Vogue συγκέντρωσε τα πιο πολυτελή αφρόλουτρα του καλοκαιριού.
Πάβλοβες με κρέμα μέντας και μαρμελάδα καρπούζι
Φίνο και πρωτότυπο επιδόρπιο. Ετοιμάστε αρκετή από τη μαρμελάδα καρπούζι, ώστε να διατηρήσετε όλο το χρώμα και άρωμα του καλοκαιριού για περισσότερο καιρό.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Αρματώσαμε δίχτυα και βγήκαμε για μπακαλιάρους στον Μεσσηνιακό κόλπο
Ζήσαμε την καθημερινότητα ενός αλιέα του μόλου της Καλαμάτας, με αφορμή μια πρωινή εξόρμηση για σαφρίδια και μπακαλιάρους.
Γιατί όσοι πεινάνε παίρνουν τα βουνά στη Σύρο;
Οι νέες hot αφίξεις εστιατορίων, μπαρ, ακόμα και οινοποιείου, στον λόφο της Άνω Σύρου και στην ορεινή Απάνω Μεριά δείχνουν μια τάση «αποκέντρωσης» στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Κολοκυθάκια τηγανητά, παναρισμένα σε φύλλο κανταΐφι
Αυτά τα τηγανητά κολοκυθάκια είναι λίγο διαφορετικά. Πανάρονται με ψιλοκομμένο κανταΐφι – σαν μικρές τραγανές κλωστές που κριτσανίζουν στο στόμα.
Οι άγνωστες παραλίες της Κέρκυρας
Η Κερκυραία φωτογράφος Τζούλια Κλήμη έχει κολυμπήσει σε κάθε παραλία του νησιού της και μοιράζεται μαζί μας τα πιο πολύτιμα μυστικά της.