ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ατομικές φοκάτσιες με κρεμμύδι
Tσίζκεϊκ με ζελέ φρούτων
Ταχινόπιτες ατομικές
Εύκολο ψωμί για τοστ
VOGUE
Οι 8 πιο stylish τσάντες παραλίας πλαισιώνουν τα beach looks
Προσθέσαμε ήδη το τέλειο μαγιό στην βαλίτσα των διακοπών. Σειρά έχει η τσάντα παραλίας.
«Τραγανά» αυγά με σοτέ μελιτζάνες
Φτιάχνουμε τραγανές φωλιές αυγού και τις σερβίρουμε με σοταρισμένες μελιτζάνες. Τέλεια ιδέα αυτό το πιάτο που ετοιμάζεται στο πι και φι.
Εύκολη πίτσα με λουκάνικο, ντοματίνια και βασιλικό
Το ντελίβερι θέλει τουλάχιστον 30 λεπτά. Εμείς φτιάχνουμε την πίτσα σε λιγότερα. Και με υλικά που μας αρέσουν: χωριάτικο λουκάνικο, μαστέλο Χίου, ντοματίνια και μπόλικο βασιλικό.
Υδατάνθρακες: Πώς να τους καταναλώνετε για να μην παίρνετε βάρος
To τρικ των ειδικών για να απολαμβάνετε τα γεύματα με υδατάνθρακες χωρίς ενοχές.
Κλαφουτί με κεράσια
Ένα από τα πιο ωραία γλυκά με κεράσια. Το παραδοσιακό γαλλικό κλαφουτί είναι το επιδόρπιο του καλοκαιριού!
Ντοματοκεφτέδες και φέτα ουζάτη, τηγανητή
Αυτοί οι ζουμεροί ντοματοκεφτέδες με την τηγανητή φέτα, που την έχουμε μαρινάρει νωρίτερα σε ούζο, είναι ένας ωραίος μεζές που μυρίζει καλοκαίρι.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Επανεκκίνηση στο κράτος με υπηρεσίες μιας στάσης. Τι θα προβλέπει το νομοσχέδιο για τη λειτουργία του κράτους, που σχεδιάζεται να ψηφιστεί ακόμη και πριν από τις θερινές διακοπές της Βουλής.
Τηγανίτες με κιμά
Ένα νόστιμο και χορταστικό σνακ είναι αυτές οι τηγανίτες με πικάντικο κιμά και μυρωδικά.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Clos du Temple: Στον ναό του ροζέ
Ο οινοπαραγωγός Ζεράρ Μπέρτραν, σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα οινοποιεία του, στην Cabrières, στον γαλλικό νότο, επέλεξε το σύμβολο Φ για να στηρίξει τη φιλοσοφία του, που συνοψίζεται σε τρεις λέξεις: οινοπέδιο, χρόνος, υπέρβαση.
Όχι άλλο sous vide, παρακαλώ
Αν και άγευστη, η συγκεκριμένη τεχνική μαγειρικής εμφανίζεται όλο και περισσότερο στα μενού των αθηναϊκών εστιατορίων.
Μουριά: Το φυτό των θερινών απολαύσεων
Το φυτό που το καλοκαίρι προσφέρει δροσιά στον φιλόξενο ίσκιο του, αλλά και πεντανόστιμους καρπούς.