ΤΑΞΙΔΙΑ
Κεντρική αγορά Καλαμάτας: Όλη η Μεσσηνία από το χωράφι στον πάγκο
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μακαρονοσαλάτα με τόνο και μαγιονέζα του Καλλίδη
Κουκουβάγιες παραδοσιακές Ρεθύμνου
Το κλασικό μοσχάρι γιουβέτσι του Κίτσουλα
VOGUE
5 αντηλιακά σώματος που ξεχωρίσαμε στα φαρμακεία
Οι best of επιλογές για το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας, από τα ράφια των φαρμακείων.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Κι αν η Μαρία Παπαγεωργίου είναι η τελευταία αναλογική τραγουδίστρια;
Λίγο πριν από την επιστροφή της στον Κήπο του Μεγάρου, η «Ελληνίδα Τζόαν Μπαέζ» μιλάει για τη ζωή, την τέχνη, την ταβέρνα όπου έκανε το ντεμπούτο της και τη sui generis πορεία της στον χώρο του τραγουδιού.
Οι (όχι τόσο) trash μακαρονάδες του Βασίλη Καλλίδη είναι μια βουτιά στα 80’s που μισούμε να αγαπάμε
Fake καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος; Θεός φυλάξοι! Μακαρόνια στον φούρνο με ζβαν και κρέμα γάλακτος; Τς τς τς. Δεν είναι καλά αυτοί στον Γαστρονόμο!
Μεταξωτή μαξιλαροθήκη: Είναι το μυστικό για λαμπερό δέρμα χωρίς ρυτίδες;
Όλες οι λεπτομέρειες για το πώς το μεταξωτό ύφασμα μπορεί να αλλάξει την εικόνα του δέρματος και των μαλλιών σας.
Ταξίδι στη Ρωσική Πρωτοπορία μέσω Θεσσαλονίκης
150 έργα από τον θησαυρό της συλλογής του Γιώργου Κωστάκη φιλοξενούνται στο MOMus – Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης – Συλλογή Κωστάκη, στη Θεσσαλονίκη, έως τις 12 Νοεμβρίου.
Ντοματοσαλάτα με μελιτζάνες ψητές, κάππαρη και ελιές
Αυτή η σαλάτα χρησιμοποιεί τα καλύτερα καλοκαιρινά προϊόντα και τα συνδυάζει με φρέσκα μυρωδικά. Πρωταγωνιστούν, βέβαια, οι μελιτζάνες.
Η parisian chic τάση που ακολουθούμε τώρα
Σε total look ή σαν λεπτομέρεια; Το gingham print είναι η απόλυτη καλοκαιρινή τάση.
Ο Deepak Chopra μιλάει αποκλειστικά στο «Κ»
Ένας από τους μεγαλύτερους γκουρού της παγκόσμιας σκηνής του ευ ζην εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό του έναν επινοημένο χαρακτήρα, τι είναι η υπερβατική συνειδητότητα, γιατί δεν αρρωσταίνει και δεν τσακώνεται ποτέ. Και τι θα έρθει να κάνει στην Ελλάδα.
Μια βόλτα στα αθάνατα κουτούκια του Τόκιο
Ένας ταξιδιωτικός οδηγός που προέβλεψε το μέλλον, μια χούφτα μαγαζιά που αψηφούν το πέρασμα του χρόνου και κάποιες εμπειρίες που μόνο η ιαπωνική πρωτεύουσα μπορεί να προσφέρει.
Πώς ο Πεδιαδιτάκης κάνει κάτι σχεδόν ανήκουστο με τα γλυκά τού «Ακρα»
«Αλεύρι» από ψίχουλα, υλικά μικροπαραγωγών, μηδέν έτοιμες σκόνες και καθόλου λευκή ζάχαρη. Ο ζαχαροπλάστης κάνει ένα τολμηρό πείραμα, με αποτέλεσμα τα πιο ουσιαστικά νόστιμα γλυκά που δοκιμάσαμε τελευταία.
Πιπεριές ξιδάτες στο τηγάνι
Μεζές στο άψε σβήσε! Οι πιπεριές ξιδάτες γίνονται αμέσως στο τηγάνι και συνοδεύουν ιδανικά το ούζο και το τσίπουρο.