ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Γιουβέτσι με μελιτζάνες, mozzarella burrata και σάλτσα ντομάτας-πιπεριάς Φλωρίνης
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Οι νέες τεχνολογίες στις επιχειρήσεις συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη
H φλογερή μακαρονάδα Αματριτσάνα της Ρώμης
Οι αυλές των Αθηνών: φαγητό και ποτό στις δροσιές του κέντρου
Πίτσα «4 τυριά» με αραβική πίτα ολικής άλεσης
Μια πανεύκολη και light συνταγή για πίτσα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αραβικές πίτες, κατίκι, γραβιέρα, φέτα και ανθότυρο για επικάλυψη και 15 λεπτά για να ψηθεί!
Η αστακομακαρονάδα του Λαζάρου
Ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται μαζί μας όλα τα μυστικά και τις ωραίες τεχνικές για τη μακαρονάδα με αστακό, αυτό το νόστιμο και παρεξηγημένο οστρακόδερμο και ετοιμάζει μια αστακομακαρονάδα που αξίζει χειροκρότημα.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Τα νησιά ψάχνουν στέγη για τους γιατρούς – Με μπόνους επιχειρούν να καλύψουν τα κενά στην περίθαλψη. Μεγάλα τα κενά στην έναρξη της τουριστικής σεζόν. Γιατί τα κίνητρα δεν αποδίδουν. Ερευνα της «Κ» σε μεγάλα και μικρά νησιά.
Ο Γκρέγκορι Πόρτερ μιλά στο «Κ» λίγο πριν το Ηρώδειο
Το «Κ» συνομίλησε με τον καταξιωμένο τραγουδιστή, εν αναμονή της μεγάλης συναυλίας του στο Ηρώδειο για τη τζαζ, τα παιδικά τραύματα και το συναίσθημα που κουβαλάει στη φωνή του.
Πού θα φάτε τα καλύτερα παγωτά μηχανής στην Αθήνα
Η ιστορία του παγωτού μηχανής και τα αθηναϊκά μαγαζιά που φτιάχνουν τα πιο αφράτα, στριφογυριστά, νοσταλγικά soft serve της πόλης.
Εσείς ταΐζετε τα περιστέρια;
Δημοτικές αρχές που απευθύνουν παράκληση στους πολίτες να μην ταΐζουν περιστέρια, κονδύλια για την αποκατάσταση καταστροφών, και αναπνευστικές μυκητιάσεις. Αυτές και μερικές ακόμη σκέψεις για τα όρια της φιλοζωίας.
Wines of Greece: Οινολογική εξωστρέφεια
Μια δράση για την ανάδειξη των ελληνικών κρασιών στο εξωτερικό.
Jimmy’s Fish: Ένα παλιό μαγαζί στο Μικρολίμανο που παραμένει ανεπιτήδευτα cool
Το μαγαζί του Μικρολίμανου παραμένει διαχρονικά ωραίο, και αποτελεί ένα φίνο διάλειμμα από τον (γαστρονομικό) θόρυβο της πόλης.
Κάρι και άλλα μασάλα: Τα πάντα για τα ινδικά μείγματα μπαχαρικών
Τι ακριβώς είναι το κάρι; Είναι μείγμα μπαχαρικών, πάστα, φαγητό ή δέντρο; Είναι συστατικό του γκαράμ μασάλα ή μήπως συμβαίνει το αντίστροφο;
Θεσσαλονίκη: 3 νόστιμες στάσεις στο Ντεπώ, μια όμορφη γειτονιά με παράξενο όνομα
Βολτάρουμε στην περιοχή με τα όμορφα κτίρια και την ενδιαφέρουσα ιστορία, χαζεύουμε τη βίλα Αλλατίνι και σημειώνουμε τρία σημεία «φαγητικού» ενδιαφέροντος.
Καρίσσα: Το φυτό με το πυκνό φύλλωμα που προκόβει ακόμη και σε γλάστρες
Μια ανθεκτική Νοτιοαφρικάνα με όμορφα λουλούδια, μεθυστικό άρωμα και αμφιλεγόμενους καρπούς.