ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Ελλάδας
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πανελλήνιες: 21 σνακ που δίνουν ενέργεια και έμπνευση στους μαθητές
Ο Νόμος του Μέρφι
Παναρισμένα ρολά κολοκυθιού γεμιστά με τυριά και μυρωδικά
Μια βιωματική εμπειρία φαγητού με έμφαση στις προσωπικές ιστορίες
Η δημοσιογράφος Ισαβέλλα Ζαμπετάκη με την “Herbs in her pockets” λάνσαρε μία βιωματική εμπειρία φαγητού με έμφαση στο storytelling κι εμείς ήμασταν εκεί για να την ακούσουμε.
Χαλκίδα Street Food Festival: Συντονιστείτε, έρχεται!
Στο ιστορικό χαλκιδέϊκο Κρηπίδωμα, μπροστά στο Κόκκινο Σπίτι σήμα κατατεθέν της πόλης, αποφασίστηκε να στηθεί η μοναδική εκδήλωση του είδους που διεξάγεται ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.
Μουστοκούλουρα με τζίντζερ
Η συνταγή αυτή βγάζει τραγανά μουστοκούλουρα. Το τζίντζερ ταιριάζει με τα υλικά της συνταγής απρόσμενα καλά και κάνει τα μουστοκούλουρα έξτρα μυρωδάτα.
Σαλιγκάρια στιφάδο, ένας εξαιρετικός κρασομεζές
Είναι φοβερός κρασομεζές αυτά τα σαλιγκάρια με τα μελωμένα κρεμμυδάκια και την πυκνή, πεντανόστιμη σαλτσούλα που φτιάχνουν στην Κληματαριά.
Ματσάτα με κουνέλι και κυκλαδίτικο τυρί
Ματσάτα ονομάζουν στη Φολέγανδρο τα χειροποίητα μακαρόνια που αποτελούν την σπεσιαλιτέ του όμορφου Κυκλαδίτικου νησιού.
Παστουρμαδοπιτάκια τηγανητά με σπιτικό φύλλο
Με φύλλο χειροποίητο, κασέρι και ψιλοκομμένη ντομάτα ανακατεμένη με πελτέ.
VOGUE
Oι 7 buy now or regret later αγορές του Ιουνίου
Τα πρώτα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μόλις μπήκαν στην shopping list μας.
Πιροσκί με τη σάλτσα κιμά που μας περίσσεψε
Η σάλτσα κιμά που έχει απομείνει βρίσκει έναν νέο νόστιμο σκοπό καθώς γεμίζει τα σπιτικά μας πιροσκί.
Αυγά με σύγλινο από τη Μάνη
Το αυγά μαγειρεύονται στο λίπος από το σύγλινο και παίρνουν έξτρα νοστιμιά.
Φλογέρες από φύλλο κρούστας γεμιστές με λουκούμια και καρύδι
Δεν είναι μόνο ένα πολύ όμορφο στην όψη γιορτινό κέρασμα αλλά και μια νοστιμιά ιδιαίτερη, με τις εναλλαγές των υφών να ξαφνιάζουν ευχάριστα.
Το αρνάκι με πατάτες στη γάστρα της Κληματαριάς
Η συνταγή για το αρνάκι-σπεσιαλιτέ της παραδοσιακής αθηναϊκής ταβέρνας, που σιγοψήνεται στη γάστρα με τις πατατούλες του και τα μυρωδικά του και γίνεται λουκούμι.