DISNEY
Ημερολόγιο Disney Ιούνιος 2023
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
7 εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά στη Θεσσαλονίκη
VOGUE
Vacation style: 8 ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για τις διακοπές σας
Το κοτόπουλο που περίσσεψε γίνεται σουφλέ
Λιγκουίνι με σάλτσα ντομάτας, γιαούρτι και κάππαρη
Μια ελαφριά μακαρονάδα από αυτές που θες να τρως κάθε μέρα, γεμάτη αρώματα και γεύση. Το γιαούρτι στη συνταγή δένει ωραία τα υλικά μεταξύ τους.
Γρήγορη πίτα στο τηγάνι με φύλλο κρούστας βήμα – βήμα
Αυτή η γρήγορη και εύκολη συνταγή είναι μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις του τυριού!
Κόμιξ # 107 Ο κόσμος των εξτρήμ σπορ
Το νέο τεύχος (Νο.107) του αγαπημένου συλλεκτικού περιοδικού από αυτή την Τετάρτη 31/5 στα περίπτερα.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Ευριπίδης Παπαδοπετράκης: «Τα λάθη υποδηλώνουν εξέλιξη»
Ο νεαρός εικαστικός φιλοξένησε για πέντε μήνες στο εργαστήριό του σημαντικούς καλλιτέχνες, ζητώντας τους να πειραματιστούν με τη χαρακτική. Ο ίδιος, μέσα από την τέχνη, βρίσκει αυτοπεποίθηση.
Το υπόλοιπο γιουβέτσι γίνεται κροκέτες
Κάνουμε μια δημιουργική ανατροπή με το υπόλοιπο γιουβέτσι και το μεταμορφώνουμε σε ακαταμάχητες κροκέτες.
Τρώμε στο μεγαλύτερο συσσίτιο της Θεσσαλονίκης, στη Λέσχη του ΑΠΘ
Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Νένα Δημητρίου επιστρέφει στην Πανεπιστημιακή Λέσχη μετά από δεκαπέντε χρόνια, πλέον ως δημοσιογράφος γεύσης.
Επί τύμβω: Έργα εμπνευσμένα από την αρχαία καλλιτεχνική παράδοση
Η έκθεση «Επί τύμβω» του Αλέκου Κυραρίνη συνομιλεί με τα ευρήματα της αρχαιότητας στο Μουσείο του Πόρου, έως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Αυτό παίζει να είναι το καλύτερο burger που θα φτιάξετε ποτέ
Ο σεφ Άρης Βεζενές μάς τάισε ένα από τα πιο νόστιμα burger της ζωής μας. Ποιο είναι το μυστικό του; Βάζει στο μείγμα του κιμά πανσέτα και μεδούλι!
Σύμπλευση: Τα σκάφη που «ενώνουν» το Αιγαίο
Παρά τον άστατο καιρό, το «Κ» ακολούθησε την πιο πρόσφατη αποστολή της Σύμπλευσης- ενός οργανισμού που στηρίζει με υγειονομικές και πολιτιστικές δράσεις τις μικρές κοινωνίες των νησιών-, καταγράφοντας μια αποκαλυπτική εμπειρία.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Πώς αλλάζει η τεχνητή νοημοσύνη τη ζωή μας; – Σήμερα με την «Καθημερινή»
Μπορούμε να συνυπάρξουμε με μηχανές εξυπνότερες από εμάς; Ποιος κατέχει την τεχνητή νοημοσύνη και πώς η χρήση της θα επηρεάσει το μέλλον; Κινδυνεύουμε να αφανιστούμε αν δεν την ελέγξουμε εγκαίρως; Πώς θα αλλάξει τη ζωή μας;
Οι ελληνικές «μικρές» μπίρες του καλοκαιριού
Οι ελληνικές μικροζυθοποιίες έχουν κέφια, πειραματίζονται και με τις νέες τους συνταγές μάς πάνε διακοπές μία ώρα αρχύτερα.