ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Λαρς Ούλριχ: «Δεν θέλω να κυνηγήσω την πηγή της νεότητας»
VOGUE
Σωματική και πνευματική κόπωση: Πώς θα την καταπολεμήσετε;
Το «Κ» είδε τους Metallica στo φαντασμαγορικό live τους στο Άμστερνταμ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πού τα πίνουμε στη Θεσσαλονίκη: τα μπαρ κι οι μουσικές της πόλης
Σορμπέ φράουλα με δυόσμο χωρίς παγωτομηχανή
Ένα πανεύκολο, φραουλένιο σορμπέ για να γλυκαθείτε και να δροσιστείτε. Ιδανικό μετά από ένα πλούσιο γεύμα ως ελαφρύ επιδόρπιο.
A flock of fakes: Μια έκθεση α-φύσικης ιστορίας
O εικαστικός Γιώργος Γεροντίδης, ο οποίος πέρυσι είχε αποσπάσει το βραβείο που απονέμει η Art Athina σε έναν νέο καλλιτέχνη, μας υποδέχεται σε έναν κόσμο α-φυσικής ιστορίας, στο MOMus έως τις 25 Ιουνίου.
Ο Μιχάλης Λαδάς, 35 χρόνια μετρ, είναι κομμάτι της γαστρονομικής ιστορίας της Αθήνας
Ο εστίαρχος μερικών από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης μάς παίρνει μαζί του σε μια πορεία 4 δεκαετιών με πολλές ιδιαίτερες στιγμές.
Μπολονέζ για δίαιτα: με κιμά από στήθος κοτόπουλου
Η Νένα Ισμυρνόγλου μάς δείχνει ένα κόλπο για να μη στεγνώσει ο κιμάς από στήθος κοτόπουλου και να γίνει η ελαφριά μπολονέζ μας ζουμερή και πεντανόστιμη.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
«Πόσο Ξέρουμε την Ελλάδα;» τόμος Β’ – Πολιτισμός και Πολιτικοί Θεσμοί, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Ένα πρωτότυπο activity book για να δοκιμάσουμε τις γνώσεις μας
Πώς βράζουμε τα μακαρόνια; (Όχι, δεν είναι τόσο απλό)
Νομίζετε πως ξέρετε πώς να ετοιμάσετε τα μακαρόνια; Kανόνες που συχνά αγνοούμε μπορούν να βελτιώσουν σε τεράστιο βαθμό το αποτέλεσμα.
DISNEY
Ντόναλντ # 107 Μαθήματα παρανομίας
Και αυτόν τον μήνα το αγαπημένο μας παπί σε νέες περιπέτειες…
Ανοξείδωτοι Metallica
Τα μυστικά της κουζίνας των μοναχών του Αγίου Όρους
Μικρά κόλπα, πρακτικές παλιές και υλικά που κάνουν τα αγιορείτικα φαγητά ξεχωριστά.
Γύρος κοτόπουλου στο σπίτι
Φτιάχνουμε βήμα βήμα κοντοσούβλια με φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου και τα ψιλοκόβουμε όπως το γύρο στα ψητοπωλεία. Εύκολα, απλά και κυρίως ποιοτικά και πεντανόστιμα.
Μαμάδες ενωμένες
Η «μυστική» κοινότητα που στηρίζει τη μητρότητα.