ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Ανοξείδωτοι Metallica
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τα μυστικά της κουζίνας των μοναχών του Αγίου Όρους
Γύρος κοτόπουλου στο σπίτι
VOGUE
Μαμάδες ενωμένες
Σπιτική τραγανή πραλίνα με καραμελωμένα φουντούκια και αμύγδαλα
Σπιτική πραλίνα, φτιάξτε μόνοι σας το λαχταριστό αυτό άλλειμα για το ψωμί σας, για επικάλυψη στο κέικ σας, γέμιση στα γλυκά σας ή όπως αλλιώς φαντάζεστε.
H τέλεια κακαβιά βήμα-βήμα
Δείτε την συνταγή για την τέλεια κακαβιά βήμα-βήμα από τον σεφ Μανώλη Ασλάνογλου.
Η πίτα του βοσκού (Shepherd’s pie)
Η διάσημη αγγλική Shepherd’s pie στην πιο νόστιμη εκδοχή της.
Τυρόπιτα σε φύλλο αέρος, με φέτα, μυζήθρα και γάλα
Μια μοναδική συνταγή για παραδοσιακή τυρόπιτα Πελοποννήσου με φέτα και περίτεχνο χειροποίητο φύλλο.
Γλυκό μετά το φαγητό: Πώς να αντιμετωπίσετε την ανάγκη για ζάχαρη;
Δεν πρέπει να συγχέεται με τη λαιμαργία, καθώς η ανάγκη για ζάχαρη είναι σύμπτωμα ενός εμμονικού εθισμού που μπορεί να βλάψει το σώμα μας, συμπεριλαμβανομένου του δέρματός μας.
Τι θα λέγατε για ένα κάρι με μπανανόφλουδες;
Δέκα από τις τροφές που πετιούνται συχνότερα στις κουζίνες του δυτικού κόσμου θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν διαφορετικά. Ακολουθούν μερικές ιδέες.
Το αόρατο περιβαλλοντικό κόστος του διαδικτύου
Η χρήση του κινητού, των υπολογιστών και του διαδικτύου έχει σοβαρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Επειδή είναι κρυμμένο, δύσκολα το λαμβάνουμε υπόψη μας, ωστόσο τα στοιχεία μαρτυρούν ένα υπαρκτό ζήτημα.
Τουλουμπάκια
Σπιτικά και μυρωδάτα τουλουμπάκια! Μια ιδιαίτερη συνταγή, που αγαπούν σε όλη τη Μέση Ανατολή αλλά και στη Θεσσαλονίκη.
Ρετάλια και πετσέτες μεταμορφώνονται σε παντόφλες, χωρίς περιβαλλοντικό αποτύπωμα
Ρετάλια και πετσέτες που θα πήγαιναν για πέταμα μεταμορφώνονται σε σανδάλια και παντοφλάκια από τη χαρούμενη πολυεθνική ομάδα της EF93. Μια επίσκεψη στο ατελιέ της μας βοήθησε να καταλάβουμε τη φιλοσοφία της εταιρείας.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη – «Δεν έχω να συζητήσω και πολλά με τον κ. Ανδρουλάκη».
Από φιλέτο μέχρι κεφαλάκι: σε ποια εστιατόρια τρώμε αρνί και κατσίκι;
Δεν είναι μόνο οι ταβέρνες. Τα εστιατόρια της Αθήνας αγαπούν το αρνί και το κατσίκι και το αξιοποιούν με εμπνευσμένους τρόπους στα πιάτα τους.