ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Wecook: Μια κοινόχρηστη κουζίνα, 10 σεφ και delivery σε γυάλινο ταπεράκι
VOGUE
Πρωί ή βράδυ: Πότε είναι πιο αποτελεσματικός ο καθαρισμός της επιδερμίδας;
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πάνος Βλάχος: «Προσπαθώ να διαμαρτύρομαι με τον τρόπο που ζω»
Veggie burger από φασόλια και μανιτάρια, με σπιτική μαγιονέζα
6 κουρέματα για να κάνετε upgrade στο στυλ σας πριν το καλοκαίρι
Προετοιμαζόμαστε για τις ηλιόλουστες ημέρες με ένα fresh haircut.
Τα παπούτσια που οι Παριζιάνες φορούν κάθε καλοκαίρι
Άνεση, στυλ και chic vibes, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά πίσω από τα summer shoes των Γαλλίδων.
Ψητό τσίζκεϊκ με ανθότυρο
Ένα υπέροχο ανοιξιάτικο cheesecake με πλούσια κρέμα από ανθότυρο και κρέμα γάλακτος και από πάνω μαρμελάδα φρούτων της αρεσκείας μας.
Δρομολόγια: Το κιτ των πασχαλινών διακοπών στη Δράμα
Κηφισός γεμάτος εκδρομείς, δρομολόγια που διαρκούν σχεδόν μισή μέρα, λαϊκά τραγούδια, στενά καθίσματα και φαγητά της γιαγιάς που απαλύνουν κάθε ταλαιπωρία χωρούν σε ένα ταξίδι στην Ανατολική Μακεδονία.
Επειτα από δεκαετίες, ο Μόργκαν Φρίμαν δίνει ξανά συνέντευξη
Στην πρώτη συνέντευξή του ύστερα από δεκαετίες, ο σεβάσμιος ηθοποιός του Χόλιγουντ δηλώνει την αντίθεσή του για τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας, μιλάει για τον Σίντνεϊ Πουατιέ και εξηγεί γιατί ζηλεύει την καριέρα του Ντένζελ Ουάσινγκτον.
Πίτσα με πράσο, σαλτσίσια, μπουράτα και λευκή κρέμα βαλσαμικού
Μια πίτσα σε παραλληλόγραμμο σχήμα που θα φτιάξουμε με λουκάνικο και πράσο. Η φρέσκια μοτσαρέλα και η λευκή κρέμα βαλσαμικού κάνουν τη διαφορά.
Μοσχάρι στην κατσαρόλα: 18 μοναδικές συνταγές και δεκάδες μυστικά
Ποια κομμάτια είναι κατάλληλα για κατσαρόλα, πώς το μαγειρεύουμε σωστά βήμα βήμα, χρυσές συμβουλές και λαχταριστές συνταγές για όλα τα γούστα.
Κεφτεδάκια φακής: Πώς τα φτιάχνουμε γρήγορα κι εύκολα
Πως να φτιάξουμε σωστά τα κεφτεδάκια. Πώς θα γίνουν ζουμερά, τι μυρωδικά και μπαχαρικά χρησιμοποιούμε και πώς τα τηγανίζουμε.
Μπορούν οι δημόσιες υπηρεσίες να αλλάξουν «πρόσωπο»;
Τα νέα κτίρια της ΑΑΔΕ φιλοδοξούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την εμπειρία της επαφής με τις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες. Οι απόφοιτοι της ΑΣΚΤ έχουν βάλει το χεράκι τους.
Τα σουβλατζίδικα του Πειραιά: Τα 10 αγαπημένα μας στη γενέτειρα του σουβλακιού
Ο Πειραιάς είναι η γενέτειρα του σουβλακιού και παραμένει η καρδιά του μέχρι σήμερα. Ποια είναι όμως τα αυθεντικά σουβλατζίδικα που μας καλούν να τα ανακαλύψουμε όσοι δεν το έχουμε κάνει ακόμα;
Σαλάτα με ανθότυρο και κουλούρι Θεσσαλονίκης
Σαλάτα με ανθότυρο και κουλούρι Θεσσαλονίκης, ένα ελαφρύ γεύμα ή συνοδευτικό ψητού κρέατος ή ψαριού.