ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Tourteau fromagé, το παραδοσιακό καμένο τσίζκεϊκ των Γάλλων
VOGUE
Αντιγήρανση: Τα 3 must-have προϊόντα που χρησιμοποιούν κάθε πρωί οι δερματολόγοι
Μπουρεκάκια με λάπαθα και φρέσκια μυζήθρα
Χορτόπιτα με χειροποίητη μακεδονίτικη σφολιάτα
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Δρομολόγια: Ιστορίες με τον Αντετοκούνμπο
Απρόσμενοι επισκέπτες εξ Αμερικής κουβαλούν στις αποσκευές τους ιστορίες από το Μιλγουόκι, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, και τη νοσταλγία των φοιτητικών χρόνων.
Luxe basics: Τα απαραίτητα items για να υιοθετήσετε την τοπ τάση της σεζόν
Αν αγαπάτε το polished look, αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά basics για την γκαρνταρόμπα σας.
Κανταΐφι γεμιστό με κρέμα τυριού
Το τέλειο επιδόρπιο, κάτι ανάμεσα σε κιουνεφέ και τσίζκεϊκ. Είναι γλυκό «της ώρας», δηλαδή πρέπει να ψηθεί την ίδια μέρα που θα το σερβίρετε.
Παρασκευή Δουρουκλάκη: «Η ζωή κάποιες φορές είναι ανεξήγητη»
Η νεαρή ηθοποιός δοκιμάζεται στα χέρια του Πίτερ Στάιν και του Μολιέρου, αναζητώντας παράλληλα μια ισορροπία για τον εαυτό της και για τις σχέσεις της.
Ζήτω τα χόρτα! 9 εξαίσιες μαγειρικές με τις πρασινάδες της ελληνικής άνοιξης
Χορτοκαλίτσουνα ή λαπαθοντολμάδες; Μάραθα τσιγαριαστά ή τσουκνιδοκεφτέδες; Έξι διακεκριμένοι σεφ προτείνουν εννέα συνταγές γεμάτες με τα αρώματα της άνοιξης.
Koτόπουλο tikka masala
Αγαπητό και διάσημο πιάτο της βόρειας Ινδίας, με μαριναρισμένο κοτόπουλο, μπαχαρικά και πλούσια χρυσαφένια σάλτσα με ντομάτα, κρέμα και αμύγδαλα.
Shakshuka: ανατολίτικα αυγά με ντομάτα και μπαχαρικά
Shakshuka, αυγά με Ανατολίτικες νότες, είναι ένας συνδυασμός ντομάτας, κρεμμυδιού, σκόρδου, μπαχαρικών και σιγοψημένων αυγών. 15′ προετοιμασία20′ μαγείρεμαΣύνολο: 35′ Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
«Κωνσταντίνος Καβάφης, ο παγκόσμιος» Αυτή την Κυριακή, με την «Καθημερινή»
Μια ξεχωριστή έκδοση, για έναν παγκόσμιο και πάντα επίκαιρο Έλληνα, έρχεται με την «Καθημερινή της Κυριακής».
ΤΑΞΙΔΙΑ
Sahbi Sahbi, ένα εστιατόριο γένους θηλυκού
Μια παρέα γυναικών έφτιαξε το Sahbi Sahbi στο Μαρακές για να σερβίρουν καθημερινά παραδοσιακά τατζίν, κουσκούς και άλλες νόστιμα πιάτα της χώρας τους.
Η σαλάτα των διατροφολόγων για επίπεδη κοιλιά
Θρεπτική και ανάλαφρη, αυτή η σαλάτα ξεμπλοκάρει τον μεταβολισμό.
Η ηλιόλουστη κεραμική της Ελένης Κανελλοπούλου
Η γνωστή κεραμίστρια μάς υποδέχεται στο εργαστήριο και σπίτι της στη Δάφνη, όπου κάθε μέρα ζωγραφίζει, γυαλώνει και ψήνει περιτριγυρισμένη από χιλιάδες δείγματα από όλες τις δουλειές που έχει κάνει ποτέ.