ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πρόσφορα με προζύμι με συνταγή από τη Μονή Σινά
Τι θα φάμε μετά την Ανάσταση; 10 συνταγές με άρωμα Κρήτης και Κυκλάδων
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
5 διευθύνσεις με ελαφρά εδέσματα
Πάσχα με σκύλο στο χωριό
Τρία κοκτέιλ σε κανάτα για ανοιξιάτικες μαζώξεις στο σπίτι
Συνταγές και συμβουλές για εύκολα κοκτέιλ που θα δροσίσουν την παρέα, από την Πόπη Σεβαστού.
Ακουιλέγια: Μια «κολομπίνα» στον κήπο σας
Η ακουιλέγια έχει μπει στη χρυσή εποχή της και ο κήπος σας δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Το Succession δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν
Ο Κίφερ Σάδερλαντ αποδεικνύει, στο Rabbit Hole, ότι εξακολουθεί να μπορεί να πάρει μια ολόκληρη σειρά πάνω του.
Ο Σταύρος Άλλος σε ένα vintage άλμπουμ που μυρίζει Αθήνα
Μετά από διάφορα σχήματα, ο Σταύρος Άλλος εμφανίζεται ως σόλο τραγουδοποιός με ελληνικό στίχο και άρτιες ενορχηστρώσεις.
Γιατί γύρισε ο Ορφέας;
Για μια ανάσταση που χάθηκε για λίγο, για τον Παβέζε και τη μυθολογία.
Πού θα φάμε μαγειρίτσα το Μεγάλο Σάββατο στην Αθήνα;
Η παραδοσιακή αναστάσιμη σούπα μάς περιμένει σε διάφορα εστιατόρια και ταβέρνες της πόλης, αχνιστή και μοσχομυριστή.
Πού τρώμε μετά τον Επιτάφιο στην Αθήνα;
Τo βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, μετά την περιφορά του Επιταφίου, καθόμαστε για μερικούς νόστιμους νηστίσιμους (ή και μη) μεζέδες. Είναι σχεδόν παράδοση κι αυτό.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί σήμερα
Τοπικές μάχες με εκπλήξεις – Τι δείχνουν οι άγνωστες δημοσκοπήσεις που μετρούν τις τάσεις ανά περιφέρεια. Οι νομοί – βαρόμετρα και το βουβό κύμα του Βορρά.
Καλαμάρια τηγανητά από το Άγιο Όρος
Τηγανητά καλαμαράκια, μια πανεύκολη, γρήγορη και εξαιρετικά νόστιμη συνταγή από το Άγιο Όρος.
Το πιλάφι με θαλασσινά του μοναχού Επιφάνιου
Ιδιαίτερη συνταγή με δύο λογιών ρύζια. Το άσπρο γλασέ ρύζι βράζει με το κίτρινο, με αποτέλεσμα ένα πιλάφι με θαλασσινά, σπυρωτό και μελωμένο μαζί. Απολαύστε το.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Το δικό μου Πάσχα: Στην Κάρπαθο με τη Φωτεινή Λαμπρίδη
Το Πάσχα στην Κάρπαθο είναι ένα συλλογικό βίωμα, μια λύτρωση, μια διαδρομή από την απόλυτη μυσταγωγία στη διονυσιακή χαρά, σε ένα περιβάλλον με διάχυτα αρώματα.