ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μπουρέκια με χόρτα και τυρί
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πώς τα ρομπότ και τα drone φέρνουν επανάσταση στο delivery
Ιδιαίτερη τάρτα με φράουλες, κρέμα λεμονιού και μέλι
Πόσες στάσεις χρειάζεται ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέχρι τη Θεσσαλονίκη
ΤΑΞΙΔΙΑ
Τα πιο εξωπραγματικά μέρη στην Ασία
Δρόμοι στρωμένοι με χρυσαφένια φύλλα δέντρων, παγωμένες λίμνες και νησάκια στον ωκεανό. Αυτά είναι μερικά από τα πιο ινσταγκραμικά σημεία ενδιαφέροντος της Ασίας.
Σπαγγέτι με κόκκινη καυτερή σάλτσα
Spaghetti alla chiummenzana: Μια απλούστατη, καυτερή και μυρωδάτη μακαρονάδα με καταγωγή από το Κάπρι που θα ετοιμάζουμε ξανά και ξανά.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Τελικά, αξίζει ή όχι να αποκτήσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Τι πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε μια λανθασμένη επιλογή;
Τα τρόφιμα που πετάνε άδικα τα σούπερ μάρκετ και τα εστιατόρια
Μια σειρά νέων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης παρακολουθούν την πορεία των απορριμμάτων και βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρήματα και να έχουν μια πιο «πράσινη» λειτουργία.
Κεφτέδες λαχανικών ανοιξιάτικοι
Όλη η άνοιξη σε έναν μυρωδάτο ψευτοκεφτέ. Καρότο, αρακάς, μάραθος, δυόσμος και φρέσκα κρεμμυδάκια ανακατεύονται με αλεύρι και μπίρα για έναν απολαυστικό τηγανητό κεφτέ, τραγανό εξωτερικά και ζουμερό στο εσωτερικό του.
Στην έκθεση του Πεκίνου, εκεί που χτυπά η καρδιά της αυτοκίνησης
Ένα κοινό μυστικό επιβεβαιώθηκε: ο κυρίαρχος ρόλος της Κίνας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης αλλά και γενικότερα στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.
Κοτόπουλο με ντοματάκια και τσαλαφούτι
Ποτέ δεν λείπει από το ψυγείο μας το κοτόπουλο. Αν έχουμε και τσαλαφούτι, σε ένα τέταρτο μπορούμε να φτιάξουμε ένα ωραίο ελαφρύ πιάτο για το μεσημέρι ή το βράδυ.
Αγκινάρες σε κουρκούτι καλαμποκάλευρου με σάλτσα αγιολί
Λαχταριστός μεζές οι αγκινάρες. Ιδιαίτερα αν είναι τηγανητές και συνοδεύονται από σπιτικό αγιολί, όπως αυτές εδώ!
Γιαουρτοζελέ με φράουλες
Δροσερή και ελαφριά συνταγή με μόλις 63 Kcal/μερίδα, που ανάλογα με την εποχή μπορεί να γίνει με ό,τι φρούτο θέλουμε.
Σμυρναίικα σουτζουκάκια: 8 μυστικά και κόλπα για να γίνουν τέλεια
Σαν τα σμυρναίικα σουτζουκάκια δεν έχει. Δεν είναι τυχαία ονομαστά. Έχουν την τέχνη τους, τα ιδιαίτερα συστατικά τους και τα μυστικά τους.
Το ασπρόμαυρο Παρίσι του Νίκου Αλιάγα
Η διαχρονικότητα και η ομορφιά της Πόλης του Φωτός μέσα από τον φακό του διάσημου Έλληνα της Γαλλίας.