ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
«Ανώμαλα» σοκολατάκια, κοινώς, βραχάκια
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Μήπως είστε «καιρόφιλοι»;
Μαργαρώ: Το θρυλικό τηγανιτζίδικο του Πειραιά από το 1944
Αρνίσιοι κεφτέδες με στάκα
Ποιο παιδί θα διαδεχθεί τον Λόγκαν Ρόι στον τελευταίο κύκλο του Succession;
Το «Κ» μίλησε με τους πρωταγωνιστές του Succession και αναλύει το πώς ο γρίφος της διαδοχής στην κεφαλή της οικογένειας Ρόι κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την τελευταία πενταετία, τοποθετώντας τη σειρά του ΗΒΟ στο πάνθεον της αμερικανικής τηλεόρασης.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Το Πάσχα στην Υδρα έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα
Διαχρονική και αγαπημένη, γιορτάζει το Πάσχα τηρώντας παραδόσεις συνδεδεμένες με τη ναυτική της ιστορία.
DISNEY
Κόμιξ # 105 Ο χρυσός γίγας
Το νέο τεύχος (Νο.105) του αγαπημένου συλλεκτικού περιοδικού από αυτή την Παρασκευή 31/3 στα περίπτερα.
Call me Sugar: Ιστορίες σεξεργατών στη Στέγη
Η online σεξεργασία, η επιθυμία, η σεξουαλικότητα και η μοναξιά των σεξεργατών ξεδιπλώνονται σε μια σπονδυλωτή θεατρική περφόρμανς στη Στέγη.
Στριφτή πίτα στο τηγάνι, γεμιστή με κασέρι και λιαστή ντομάτα
Είναι γεμιστή με κασέρι και λιαστές ντομάτες, ενώ στη ζύμη μπαίνει και τσίπουρο. Λέτε γι’ αυτό να είναι τόσο νόστιμη;
Μίκυ Μάους # 459 Οι κάρτες των πρωταθλητών
Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Γιάννης Λουκάκης, ο σεφ που περιμένουμε πως και πως στην Αθήνα
Μαγειρεύει τα υλικά του με την ελάχιστη δυνατή επεξεργασία, καθώς πιστεύει ότι η τεχνική είναι χρήσιμη, αλλά η πρώτη ύλη βασιλιάς. Ο Γιάννης Λουκάκης, λίγο πριν ανοίξει εστιατόριο και στην Αθήνα, μάς ξεναγεί στη βιολογική αγορά της Καλαμαριάς.
Tα must της Θεσσαλονίκης: Μη φύγεις από την πόλη αν δεν φας εδώ
Το καλό φαγητό είναι στην κορυφή της λίστας μας με τους λόγους για μια επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.
Οχιά: Το φυτό που μπορεί να ομορφύνει τον κήπο και το τραπέζι σας
Μπορεί το όνομά του να παραπέμπει στο δηλητηριώδες φίδι, αλλά πρόκειται για συνωνυμία.
Αφράτη κρέμα πορτοκαλιού στο ποτήρι, σαν τράιφλ
«Είναι φοβερό επιδόρπιο, καθαρίζει τέλεια το στόμα μετά από ένα γεύμα, σε δροσίζει, σε ετοιμάζει τέλεια να πας μετά να πιεις το ποτό σου», μάς λέει η Γωγώ Δελογιάννη.
Τι επιδόρπια πρέπει να σερβίρουν τα εστιατόρια;
Ναι στα σορμπέ και στα γλυκά του κουταλιού, όχι στη σοκολάτα. Λίγες σκέψεις για το κλείσιμο ενός γεύματος.