ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Στον τελικό του ελληνικού ράγκμπι – Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως το Σάββατο με την «Καθημερινή της Κυριακής»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ιερά Μονή Όρους Σινά: Ψήνοντας ψωμί στον αρχαιότερο φούρνο του κόσμου
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Γαζία και Μιμόζα: Το άρωμά τους κατακλύζει τα τσιμέντα των πόλεων
Ποιητές διασημότητες του διαδικτύου
Γιατί τα άγρια ζώα δεν μπορούν να γίνουν φίλοι μας
Η υπόθεση με το τιγράκι που εγκαταλείφθηκε έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο πυροδοτεί κάποιες σκέψεις για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στα ειδησεογραφικά μέσα.
Το Terroirist γέμισε με κρασιά μια μονοκατοικία του ‘60 στο Χαλάνδρι
Στο νέο wine bar του Χαλανδρίου με την όμορφη αυλή δοκιμάσαμε ελληνικά και διεθνή κρασιά μαζί με φαγητό που υπογράφει ο Άγγελος Λάντος.
Οινικές διαδρομές για την 25η Μαρτίου
Με αφορμή την 25η Μαρτίου, η Μερόπη Παπαδοπούλου προτείνει οκτώ οινικές διαδρομές από την ένωση των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος.
Foofoo: Μια καντίνα με sold out φαγητό στα Γιάννενα
Τα smashed burger και οι γκουρμε σούπες του Foofoo σχέδον κάθε βράδυ γίνονται sold out, τόσο από ντόπιους όσο και από επισκέπτες.
Dark Winds: To νουάρ γουέστερν που θα χειροκροτήσετε από τον καναπέ σας
Μια αποτρόπαια διπλή δολοφονία, δύο Ναβάχο αστυνομικοί και οι Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ ως παραγωγοί κάνουν το Dark Winds της Cosmote TV απρόσμενα καθηλωτικό.
Πού τρώμε καλό τηγανητό μπακαλιάρο στην Αθήνα
Αν δεν έχετε όρεξη να τηγανίζετε, την 25η Μαρτίου αφήστε τη δουλειά στους πιο έμπειρους και εσείς απλά απολαύστε, με σκορδαλιά ή χωρίς.
Ο νέος hip-hop δίσκος για τον οποίο μιλάνε όλοι
Ο Βρετανός ράπερ Slowthai εμπλουτίζει τον ήχο του με indie ροκ κιθάρες, ηλεκτρονικά στοιχεία και πανκ ορμή, σε ένα παθιασμένο άλμπουμ.
Δρομολόγια: Η Gen Z αναζητά το χαμένο μέλλον στην Ελλάδα
Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, το τραύμα της τραγωδίας στα Τέμπη παραμένει ορθάνοιχτο και οι μαζικές διαδηλώσεις δείχνουν πως δύσκολα θα κλείσει.
Πώς επιλέγουμε και πώς ξαλμυρίζουμε τον παστό μπακαλιάρο
Το καλό ξαλμύρισμα είναι το κλειδί για τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου. Ας δούμε όλα τα μυστικά που μάθαμε από τη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου.
10 συνταγές για σκορδαλιά, το απαραίτητο συνοδευτικό του μπακαλιάρου της 25ης Μαρτίου
Η σκορδαλιά συνοδεύει περίφημα εκτός από τον μπακαλιάρο και όλα τα τηγανητά ψάρια και λαχανικά, όπως κολοκυθάκια, μελιτζάνες, κ.α. Δοκιμάστε 10 μοναδικές συνταγές.
Τα σαρακοστιανά του Μοναχού Επιφάνιου: 20 νηστίσιμες συνταγές
Μια μοναδική συλλογή νηστίσιμων αγιορείτικων συνταγών για τη Μεγάλη Σαρακοστή, από τον μακαριστό Μοναχό Επιφάνιο.