ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Κις Λορέν με έτοιμο φύλλο ζύμης κουρού
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Κουτσουπιά: Το φυτό που κάνει πιο γλυκές τις σαλάτες μας
Prac∙sitele: Το νέο all day στέκι του κέντρου είναι ιταλικό
Μπουγάτσα με τυρί από έναν εξπέρ του είδους
Τέσσερις γυναίκες οινολόγοι στο προσκήνιο
Γνωρίστε τέσσερις οινολόγους-οινοπαραγωγούς, οι οποίες με τις γνώσεις και το πείσμα τους αναδεικνύουν τα ελληνικά κρασιά.
Γράμμα σε έναν νέο ταβερνιάρη
Δύο αιώνες από την ίδρυσή της, η αθηναϊκή ταβέρνα έχει μια νέα πρόκληση να αντιμετωπίσει: το πώς θα διατηρήσει την ουσία της.
Σαρακοστή στην Ιερά Μονή Όρους Σινά: Μια κουζίνα-ταξίδι στους αιώνες
Μία ελληνική κουζίνα που μαγειρεύεται στη μέση της ερήμου από Βεδουίνους, με υλικά αιγυπτιακά και επιρροές από τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, στη σκιά του Όρους Σινά.
Πάμε πλατεία; Νόστιμα στέκια που αγαπάμε σε πιάτσες της Αθήνας
Μπορεί το καλοκαίρι να μην ήρθε ακόμη, αλλά εμείς ήδη τσεκάραμε τις πλατείες και φάγαμε όλα όσα αξίζουν πάνω και γύρω από αυτές.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Πώς διαβάζουν τα κομματικά επιτελεία τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το κύμα της δυσαρέσκειας μετά τα Τέμπη κατευθύνεται στην γκρίζα ζώνη των αναποφάσιστων.
Η μοναστηριακή κουζίνα του Όρους Σινά: 24 συνταγές από το αρχαιότερο μοναστήρι του κόσμου
Για πρώτη φορά καταγράφεται και παρουσιάζεται μια μεγάλη συλλογή συνταγών από την κουζίνα της Ιεράς Μονής του Όρους Σινά. Συναρπαστικές συνταγές από την καθημερινότητα του ελληνορθόδοξου θύλακα στη μέση της ερήμου.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Ταξίδι στη Μαδρίτη: Παρελθόν και παρόν σε τέλεια αρμονία
Ένα city break γεμάτο εμπειρίες πολιτισμού, γαστρονομικές απολαύσεις και τα καλύτερα νυχτερινά στέκια της πόλης.
Νέες νοστιμιές του Πειραιά και της Αθήνας
Δοκιμάζουμε τα νέα σουβλάκια του «Γιώργου» στον Πειραιά, τα υποτιμημένα ψάρια στο «Milos» και τα καμένα τσίζκεικ του «Ρεσιτάλ».
Σικελία χωρίς μαφία
Ένα κίνημα κατοίκων του Παλέρμο οργανώνει τουριστικές εκδρομές σε σημεία που σχετίζονται με τα εγκλήματα της Μαφίας και παλεύει να καταργήσει το «pizzo», την πληρωμή προστασίας, που ορίζει η Κόζα Νόστρα. Το «Κ» μίλησε με τους θαρραλέους Σικελούς για τις δράσεις τους και τα όνειρα που κάνουν για την πόλη τους.
6 αγνοί, χειροποίητοι, χαλβάδες μικρών παραγωγών που ξεχωρίζουν
Δώδεκα δοκιμαστές, 20 χαλβάδες μικρών παραγωγών, 2 ώρες και κάμποσα ποτήρια νερό μετά, και ιδού τα αποτελέσματα: 6 αγνοί, χειροποίητοι χαλβάδες μικρών παραγωγών σε μια τυφλή γευσιγνωσία.
Βόλτα στους ιστορικούς κινηματογράφους της Αθήνας
Μια Αμερικανίδα δημοσιογράφος, γοητευμένη από την αλλοτινή αίγλη της σινεφίλ Αθήνας, περιγράφει το οδοιπορικό της στις ιστορικές αίθουσες της πόλης.