ΤΑΞΙΔΙΑ
Οδός Πανός: O πεζόδρομος που παρατηρεί τη Λάρισα να αλλάζει
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πού αρχίζει η πράσινη συνείδηση και πού η υποκρισία;
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ματσάτα με κιμά και μυζήθρα
Φακές με σέσκουλα
«Τα μυστικά» της Πάτμου
Σε σταθερή αξία του ελληνικού τουρισμού αναδεικνύεται η Πάτμος που σε μεγάλο βαθμό έχει αποφύγει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλοι κοσμοπολίτικοι προορισμοί.
Στο «Όλα Λίμπα», οι θαμώνες πληρώνουν για να σπάνε τηλεοράσεις
Από το 2017 μέχρι σήμερα, ένα υπόγειο στο Ψυρρή κάνει το σπάσιμο αντικειμένων τρόπο διασκέδασης.
Maestro: Τι κρατάμε και τι δεν κρατάμε από τη δεύτερη σεζόν
Κάναμε binge-watching τη νέα σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και διακρίναμε θετικά και αρνητικά στοιχεία στα έξι επεισόδια της.
Τα αθηναϊκά μαγαζιά που βάζουν την αειφορία στο μενού τους
Μία νέα τάση παράγει νόστιμα, δημιουργικά και φιλικά προς το περιβάλλον πιάτα και κοκτέιλ.
Η τεχνητή νοημοσύνη στην εποχή της κλιματικής κρίσης
Μπορούμε να τη θεωρούμε σύμμαχο σε αυτόν τον αγώνα ή η λειτουργία της απαιτεί τόση ενέργεια που δεν έχει νόημα να το συζητήσουμε;
Τσιγαριαστά χόρτα με φέτα
Το εθνικό μας τυρί σε λογική ποσότητα κάνει ακόμα και για δίαιτα. Κι αυτή η σαλάτα με βλίτα (ή άλλα χόρτα) και φέτα το αποδεικνύει και με το παραπάνω, καθώς έχει 380 Kcal/μερίδα.
Τηγανιά κοτόπουλου: 9 εύκολες, πεντανόστιμες συνταγές
Εδώ σας έχουμε διάφορες τηγανιές με πρωταγωνιστή το κοτόπουλο για τις φιλικές μαζώξεις ή το καθημερινό τραπέζι. Ελαφριές, πιο πληθωρικές, πικάντικες, λεμονάτες, κρασάτες, όλες γρήγορες και ζουμερές.
Τσίζκεϊκ φράουλας vegan, χωρίς ψήσιμο
Και vegan, και με πλούσια φυτική κρέμα, και με ολόφρεσκες φράουλες, και χωρίς να ανάψετε φούρνο! Ιδανικό συνοδευτικό για τον καφέ, τέλειο για ένα κυριακάτικο brunch.
Ψωμί πολίτικο, με ξινόγαλο
Έχει γεμάτη γεύση με απαλή οξύτητα αυτό το πολίτικο ψωμί λόγω του ξινόγαλου που περιέχει η συνταγή του. Απολαύστε το αλειμμένο με βούτυρο, μαζί με καλό ζαμπόν.
Πάτρα: Στην πόλη που αξίζει να γεύεσαι ό,τι βγάζει η θάλασσα
Τα καΐκια, οι μηχανότρατες, η ιχθυόσκαλα, το εμπόριο και τα ουζερί. Στην Πάτρα αξίζει να τρως μόνο ψάρι.
Μαγιάτικο με πουρέ κολοκυθιού
Σαρκώδες, πεντανόστιμο και εύκολο στο μαγείρεμά του, το μαγιάτικο συνοδεύεται σε αυτή τη συνταγή, με φίνο πουρέ κολοκυθιού και μυρωδάτο λαδολέμονο.