ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Η ρώσικη της Νένας Ισμυρνόγλου
Τυρόπιτα στην τοστιέρα με φέτα και κασέρι
ΤΑΞΙΔΙΑ
Claude Cormier: Σχεδιάζοντας τον δημόσιο χώρο
Γαλατόπιτες: 12 συνταγές από όλη την Ελλάδα
VOGUE
Εβδομάδα Μόδας Λονδίνου: Οι best of street style εμφανίσεις
Ο φωτογραφικός φακός της Vogue καταγράφει τα look που ξεχώρισαν.
Η ιστορία του κονιάκ και πώς το πίνουμε (+3 συνταγές για κοκτέιλ)
Το ευγενέστερο των αποσταγμάτων οίνου κρατάει, εδώ και τρεις αιώνες, τα σκήπτρα στην κατηγορία του: στα μπράντι.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Nelly’s: Το σπουδαίο έργο της Ελληνίδας φωτογράφου στο Μουσείο Μπενάκη
Το φωτογραφικό έργο της Nelly’s φιλοξενείται στο Μουσείο Μπενάκη, με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων από τον θάνατό της.
12 παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά για τις μακαρονάδες της Αποκριάς
Αναζητήσαμε, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα παραδοσιακά ζυμαρικά της χώρας.
Το καρέ κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα
Αυτό είναι το στυλ που παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή.
70 χρόνια «Μικρός Ήρως»: H μεγάλη ιστορία του θρυλικού pulp
Με αφορμή την έκθεση για τη συμπλήρωση 70 ετών από την πρώτη περιπέτεια του Στέλιου Ανεμοδουρά, το «Κ» σκαλίζει την ιστορία των θρυλικών εκδόσεων.
Ο δικός μας υπερήρωας
Τυρινή εβδομάδα: τα έθιμα και τα φαγητά της Τυροφάγου
Η εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή ονομάζεται Εβδομάδα της Τυρινής ή της Τυροφάγου καθώς σύμφωνα με την παράδοση καταναλώνουμε αλμυρά και γλυκά με τυρί.
Τι προσέχουμε όταν ψωνίζουμε για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Ένας σύντομος οδηγός για νόστιμες, ασφαλείς, συνειδητοποιημένες αγορές.
Οι αδερφοί Λουκά φτιάχνουν χαλβά με τον τρόπο των παππούδων τους
Όλα γίνονται με την παραδοσιακή συνταγή και τα μπακιρένια μπασίμια που έφεραν μαζί τους οι πρόγονοί τους όταν ήρθαν στη Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη.
Βερολίνο: Château Royal και πολυτέλεια
Σε απόσταση αναπνοής από την Πύλη του Βραδεμβούργου, το νέο ξενοδοχείο Château Royal απευθύνεται σε όσους αγαπούν το ντιζάιν, την πολυτέλεια και το σύγχρονο fine dining.