ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Η Μαρίζα Ρίζου σε νέα μονοπάτια – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
25 σοκολατένιες συνταγές για τον Άγιο Βαλεντίνο
DISNEY
Μίκυ Μάους # 452 Το κροκοδειλάκι του Αγίου Βαλεντίνου
Ερωτευμένοι με την Αθήνα – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Πιλάφι με αρνάκι και πιπεριές Φλωρίνης στον φούρνο
Μυρίζει κυριακάτικο τραπέζι αυτό το φαγητό-σημείο συνάντησης φούρνου και κατσαρόλας. Και ναι, γίνεται πεντανόστιμο.
Peninsular Gourmet: Ένα κρυμμένο κινέζικο δίπλα στην Πειραιώς
H πιο ωραία κινέζικη ψαρόσουπα που έχουμε φάει στην Αθήνα κρύβεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου στο ύψος της πλατείας Κουμουνδούρου.
Ξέρατε ότι το Νο1 φαγητό της Αποκριάς είναι τα μακαρόνια;
Τώρα το μάθατε! Ελάτε να τηρήσουμε το έθιμο της αποκριάτικης μακαρονοφαγίας κάνοντας την αρχή με 18 απίθανες συνταγές.
Τούρτα σοκολάτας, η πιο κλασική και αγαπημένη
Τα πουράκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, αλλά, αν δεν έχουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι άλλο θέλουμε για διακόσμηση για αυτήν την κλασική και αγαπημένη τούρτα.
Μους γιαουρτιού με λεμόνι και γλυκό του κουταλιού
Το παραδοσιακό γιαουρτάκι με μέλι γίνεται μια βελούδινη μους με λεμόνι! Τα κλασικότερα επιδόρπια της ταβέρνας φρεσκαρισμένα και ανανεωμένα από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Τυριά ιδανικά για σαγανάκι + 10 πρωτότυπες συνταγές
Όλες οι εναλλακτικές προτάσεις για να φτιάξετε τον τέλειο μεζέ.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Ανταρκτική: Πλέοντας με φουσκωτό στα «άκρα» της ανθρώπινης εμπειρίας
Αποικίες πιγκουίνων, μεγάπτερες φάλαινες, αιώνιοι πάγοι. Η Ανταρκτική είναι συνώνυμη με τις μεγάλες συγκινήσεις.
Το πατσατζίδικο του Τσαρούχα στη Θεσσαλονίκη είναι θεσμός
Στον Τσαρούχα μαγειρεύουν πατσά καθημερινά εδώ και μισό αιώνα. Μας έδωσαν αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα τον φτιάξουμε στο σπίτι.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Δρομολόγια: Ένα άβολο βράδυ στην Πολυτεχνειούπολη
Λίγο πριν από τις χειμερινές θερμοκρασίες στην Αττική, ένα νυχτερινό δρομολόγιο της τελευταίας στιγμής οδηγεί σε άβολες καταστάσεις και παρατηρήσεις στην Πολυτεχνειούπολη.
Τα κλασικά γιουβαρλάκια
Με ένα από τα πιο ζεστά και οικογενειακά φαγητά, τα αγαπημένα μας γιουβαρλάκια, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο.
Μια κουρασμένη όψη
Για μια ταινία και ένα βιβλίο, και τον Έντγκαρ Άλαν Πόε.