ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
24 συνταγές με μπανάνα για κάθε μέρα
O μπεκρή μεζές της «Ταβέρνας του Βαρδή»
ΤΑΞΙΔΙΑ
Aσία: Από το αρχαίο μονοπάτι Kumano Kodo της Ιαπωνίας στο οροπέδιο Ντέκαν της νότιας Ινδίας
Οι έξι λουκουμοποιοί της Σύρου μοιράζονται ένα βραβείο
Μοσχαράκι κοκκινιστό από το οινομαγειρείον «Η Ζωοδόχος Πηγή»
Ετοιμάστε πρώτοι αυτή τη μερακλίδικη συνταγή. Γίνεται με μοσχαρίσια μάγουλα, που είναι απίθανα νόστιμα και λιώνουν στο στόμα. Στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή θα βρείτε αγαπημένα πιάτα με τις αυθεντικές τους συνταγές από 42 αθηναϊκές ιστορικές ταβέρνες.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πώς το μανιώδες ξεκαθάρισμα του σπιτιού (#decluttering) επηρεάζει την ψυχική μας ισορροπία;
Το μανιώδες ξεκαθάρισμα του σπιτιού αποτελεί μια νέα τάση στη σύγχρονη ζωή (#decluttering), την ίδια στιγμή που μια νεότερη γενιά απενοχοποιεί τον μαξιμαλισμό και τη συσσώρευση «σαβούρας».
VOGUE
Τα 6 πιο αφροδισιακά αρώματα σύμφωνα με τους experts
Αυτά είναι τα πιο ελκυστικά συστατικά στα αρώματα σύμφωνα με την επιστήμη.
Τα σύνεργα της σούπας: σινουά, μπολ, κουτάλες και μαρμίτες
Σινουά έχετε; Ραβδομπλέντερ; Τη σωστή μαρμίτα; Το κατάλληλο σερβίτσιο; Όλα τα απαραίτητα για όποιον αγαπάει τις σούπες και τους ζωμούς και εξασκεί το σπορ συχνά πυκνά μέσα στον χειμώνα.
Γιουβέτσι για κάθε γούστο: 14 κορυφαίες συνταγές
Ενα από τα πιο αγαπημένα και κόμφορτ φαγητά της ελληνικής κουζίνας, προσφέρει δυνατότητες για δεκάδες παραλλαγές και νόστιμες συνταγές.
5 συνήθειες που μας κάνουν να παίρνουμε βάρος
Η φυσιοπαθητικός Mary Capelle μοιράζεται τη λίστα με τις συνήθειες που πρέπει να αποφεύγουμε.
«Απομεινάρια μιας πτώσης»: Αντλώντας έμπνευση από τις φθορές των κτιρίων της Αθήνας
Ο Τόλης Τατόλας φωτογραφίζει ίχνη γκρεμισμένων κτιρίων της Αθήνας, δημιουργώντας μια έκθεση – ωδή στην «αστική αρχαιολογία» της πρωτεύουσας.
Χρήστος Λούλης: «Ποτέ δεν φοβήθηκα να διαφωνήσω»
Ο Χρήστος Λούλης, μιλά στο «Κ» εφ’ όλης της ύλης, ζυγίζει τις ευθύνες ενός δημόσιου προσώπου, θυμάται τη συνεργασία του με τον Γαβρά και επιμένει ότι ο ρόλος της τέχνης είναι να «ανατρέπει τα πράγματα».
Το θρυλικό ευβοιωτικό τυροπιτάρι
Το ευβοιωτικό τυροπιτάρι θα το βρείτε σε διάφορες παραλλαγές, από αφράτο σαν του πιροσκί μέχρι λεπτότατο, κριτσανιστό, τραγανό φύλλο που φουσκαλιάζει στο τηγάνισμα.
Σε τι λάδι πρέπει να τηγανίζουμε;
Εμείς ρωτάμε όσα θέλουμε να μάθουμε για το λάδι τηγανίσματος και οι ειδικοί απαντούν. Επτά απαντήσεις που μας λύνουν όλες τις απορίες.
Θέατρο & εξουσία