ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Το Χόλιγουντ «τρώει τη σκόνη» του Tollywood
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τούρτα μενελίκ, η «εξαδέλφη» της σεράνο
Bee Naturalles: Τα «γαστρονομικά» μέλια της Βόρειας Εύβοιας
Πιλάφι Μιλανέζα με λαχανικά
Ένα πιλάφι για το Κυριακάτικο τραπέζι που κερδίζει πάντα σε εντυπώσεις λόγω της πληθωρικής του γεύσης. Συνδυάστε το με κοτόπουλο, όπως είναι κι η ομώνυμη συνταγή ή με ένα κρέας της αρεσκείας σας. 15′ προετοιμασία45′ μαγείρεμαΣύνολο: 1 ώρα Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
Γιατί το Milos είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας
Μια επίσκεψη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Milos υπενθυμίζει στον ουρανίσκο μας την αρχετυπική μαγειρική με τις εξαιρετικές του πρώτες ύλες.
Κρουασάν με μερέντα και μπανάνα (βήμα-βήμα)
Ένα πανεύκολο σφολιατογλυκάκι με μόλις τρία υλικά, αφράτη ζύμη, σοκολάτα και μπανάνα. 10′ προετοιμασία 15′ ψήσιμο Σύνολο: 25′ Υλικά Κομμάτια: 15 1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα 6 κουτ. σούπας μερέντα 1 μπανάνα Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
Ραντεβού στου Σχινιά για ορνιθοπαρατήρηση
Κάθε χρόνο στα τέλη Ιανουαρίου, οι επαγγελματίες και οι εθελοντές «πουλάκηδες» μετρούν ένα ένα τα υδρόβια πουλιά σε όλους τους υγρότοπους της Ελλάδας.
VOGUE
Γιατί δεν πρέπει να λούζετε τα μαλλια σας μόνο 1 φορά την εβδομάδα; Ακόμα και αν δείχνουν καθαρά
Ένας ειδικός εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το συχνό λούσιμο των μαλλιών είναι απαραίτητο.
Θα καταφέρει το The Servant να τελειώσει όπως του αξίζει;
Θα καταφέρει ο Μ. Νάιτ Σιάμαλαν να τελειώσει το The Servant όπως θέλει εκείνος και όπως αξίζει σε εμάς;
Εύκολη τυρόπιτα, χωρίς φύλλο, από την Πέργαμο
Από τις νοστιμότερες τυρόπιτες που έχουμε δοκιμάσει και μάλιστα πανεύκολη. Απλώνεται στο ταψί με τα χέρια, χωρίς φύλλο, η χαρά του αρχάριου.
5 καφέ για να πάτε με το λαπτοπ σας
Φιλόξενα και cosy αθηναϊκά καφέ που προσφέρονται για δουλειά στο λάπτοπ ή για διάβασμα και μελέτη, με νόστιμα διαλείμματα.
Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Οι γήινοι τόνοι στο street style
Μπεζ, καφέ, cream, μπήκαν στην χειμερινή γκαρνταρόμπα των Scandi girls και μας δίνουν ιδέες.
Πάκο Ραμπάν: Η Vogue θυμάται τις πιο εμβληματικές στιγμές του
Γνωστός και ως μεταλλουργός της μόδας, ο Paco Rabanne, έφερε την επανάσταση στα 60s. Η Vogue κάνει μια αναδρομή στις δημιουργίες του.
Πού τρώμε τα καλύτερα σουβλάκια στα βόρεια προάστια
Πάμε και ξαναπάμε. Σε αυτά τα 7 σουβλατζίδικα των βορειών προαστίων απολαμβάνουμε το σουβλάκι μας στα όρθια ή σε τραπέζια σε γειτονιές με δέντρα και πράσινες αυλές.