VOGUE
Χρησιμοποιώ έλαιο από δεντρολίβανο στα μαλλιά μου εδώ και μήνες και δεν τα έχω ξαναδεί τόσο πλούσια
Απώλεια βάρους: Γιατί δεν πρέπει να καταναλώνετε πρωινό μετά τις 9 π.μ.;
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Χοιρινό ρολό γεμιστό με πέστο από φρέσκα μυρωδικά
Κατσικάκι κοκκινιστό με χλωροκούκια
«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ»
«Mergers & Acquisitions» Summit – Το νέο πλαίσιο για Εξαγορές και Συγχωνεύσεις (Ε&Σ) στις 19 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Ευκαιρίες, προκλήσεις και καλές πρακτικές στην Ελλάδα.
Τάρτα ψυγείου με πλούσια γέμιση φράουλας και τραγανή βάση μπισκότου
Ουκ εν τω πολλώ το ευ! Μόνο μπισκοτένια ζύμη και άφθονες, ζουμερές, αρωματικές φράουλες. Από τα πιο απολαυστικά και ελαφριά γλυκά της άνοιξης!
Μοσχαράκι γιουβέτσι στη γάστρα
Τρυφερό μοσχαράκι, μελωμένο κριθαράκι σε ένα ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητού του ελληνικού τραπεζιού, που έχει νοστιμίσει πολλά κυριακάτικα μεσημέρια. Εδώ σε συνταγή του Σωτήρη Ευαγγέλου. 10′ προετοιμασία, 2 ώρες ψήσιμο, Σύνολο: 2 ώρες και 10′ Υλικά Μερίδες: 6-8 1.000 γρ. μοσχάρι από χτένι (το πιο μαλακό μέρος της σπάλας και πλούσιο σε κολλαγόνο) ή ποντίκι […]
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Κυριακή 26/5: Η Vogue Greece Ιουνίου έχει την αύρα της Μεσογείου
Οι πολλές και ετερόκλητες πλευρές της Μεσογείου συνθέτουν αυτό το μοναδικό μωσαϊκό της, που αντλεί επιρροές από την Ελλάδα και την Ιταλία μέχρι τις πιο ανατολικές ρίζες του Λιβάνου και του Μαρόκου.
Σεφταλιές κοτόπουλου με πορτοκάλι και δυόσμο
Μια διαφορετική εκδοχή της κυπριακής λιχουδιάς. Αυτές οι σεφταλιές φτιάχνονται με κιμά κοτόπουλου και αρωματίζονται με δυόσμο και ξύσμα από πορτοκάλι.
Mηλόπιτα κέικ με αμύγδαλο
Η πιο φίνα μηλόπιτα που θα έχετε δοκιμάσει στη ζωή σας.
9 λόγοι που ζηλεύουμε το street food της Κωνσταντινούπολης
Μπέργκερ, φρέντο και κρουασάν γιοκ. Στην Κωνσταντινούπολη τρώνε μύδια ντολμά στο χέρι, περπατούν πίνοντας μπόζα και γλυκαίνονται στα όρθια με πεϊνίρ χαλβά.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Ταξιδεύοντας με τον υπερμογγολικό σιδηρόδρομο
Ένα αξέχαστο ταξίδι με τρένο, γεμάτο δυνατές εικόνες και στιγμές, από τη Σιβηρία, στις μογγολικές στέπες και τα παλάτια του Πεκίνου.
Σε λένε Κωνσταντίνο ή Ελένη; Δες αυτά τα 24 εύκολα κεράσματα για το γραφείο
Αντί να πάρεις έτοιμα, φτιάξε αυτά τα πολύ νόστιμα κεράσματα, που γίνονται εύκολα – ορισμένα μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο. Σου έχουμε πολλές ιδέες: ταρτάκια, μπισκοτογλυκάκια, τρουφάκια, κεκάκια, μπισκότα…
Μοσχάρι μαγειρευτό με αρακά και δυόσμο
Λαχταριστό μοσχαράκι κοκκινιστό με καταπράσινο αρακά και αρωματικό δυόσμο, ένα αγαπημένο φαγητό.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Με το βλέμμα του Νίκου Αλιάγα
Μπορεί να είναι διάσημος ως τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος, είναι όμως κι ένας σπουδαίος παρατηρητής της καθημερινότητας. Του μιλήσαμε με αφορμή τη νέα του φωτογραφική ιστοσελίδα.