ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πώς φτιάχνω ζάχαρη βανίλιας
Σιγομαγειρεμένη κρεατόσουπα με οσομπούκο, μοσχαρίσια ελιά και λαχανικά
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Μαωνία: Ο αειθαλής θάμνος που επιβιώνει εδώ και 20 εκ. χρόνια
Μέχρι 20 ευρώ: Τα αγαπημένα μας low budget στέκια για φαγητό στην Αθήνα
Cookies σοκολάτας με καρύδια και μέλι
Η ζύμη των cookies εμπλουτίζεται με καρύδια και απογειώνεται!
Kolokotroni 9: Βγαίνουμε πρωί και βράδυ σε ένα από τα πιο μπιτάτα καφέ-μπαρ της Αθήνας
Οι άνθρωποι που συχνάζουν, οι καλοδουλεμένες μείξεις των ποτών και οι μουσικές είναι που κάνουν το καφέ – κοκτεϊλάδικο της οδού Κολοκοτρώνη στέκι.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για το προφίλ και τα «θέλω» του 10% του εκλογικού σώματος που κινείται ακόμη στην «γκρίζα ζώνη».
Στην υπόγεια την ταβέρνα: 6 underground κουτούκια της Αθήνας
Το underground το λέμε κυριολεκτικά. Σ’ αυτά τα στέκια όντως κατεβαίνεις τα σκαλιά.
Μπακαλοταβέρνα ή deli-εστιατόριο; 8 μαγαζιά όπου τρως και ψωνίζεις!
Σε μια βόλτα από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά, ψωνίζουμε και τρώμε σε καινούργια και παλιά μαγαζιά που συνδυάζουν φαγητό και ψώνια.
Κασερόπιτα με σπιτικό φύλλο
Η ζύμη της είναι εύθρυπτη, χοντρούτσικη και πανεύκολη και η γέμιση μια απολαυστική κρέμα με βουτυράτο κασέρι.
Τι πίνουμε στα 850μ. υψόμετρο του Ολύμπου;
Μερικές λέξεις για τους θησαυρούς της κάβας του Λάζαρου Δημάτη, που βρίσκεται ανάμεσα στον Όλυμπο και τα Πιέρια Όρη.
Κυριακάτικο τραπέζι: 40 συνταγές για όλη την οικογένεια
Είναι η μέρα που μαζευόμαστε, που μοιραζόμαστε, που απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας φαγητά. Η Κυριακή έχει τη δική της τρυφεράδα, τη δική της νοστιμιά.
DISNEY
Κόμιξ # 103 Το ολόχρυσο φεγγάρι
Το νέο τεύχος (Νο.103) του αγαπημένου συλλεκτικού περιοδικού από αυτή την Τρίτη 31/1 στα περίπτερα.
Γαρίδες με κάρι και τζίντζερ
Ένα πολύ νόστιμο πιάτο με συγκλονιστικά αρώματα, που προτείνεται ως ορεκτικό, αλλά μπορούμε κάλλιστα να το σερβίρουμε και ως κυρίως πιάτο.
8 μπακαλοταβέρνες και deli-εστιατόρια της Αθήνας που συνδυάζουν γεύσεις και ψώνια
Μια βόλτα από τον Πειραιά μέχρι την Κηφισιά με στάσεις σε μαγαζιά που συνδυάζουν φαγητό και ψώνια, από ιστορικές μπακαλοταβέρνες μέχρι τελευταίας κοπής deli-εστιατόρια.