ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πίτσα από σπίτι: Μυστικά, ζύμες και 21 απολαυστικές συνταγές
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Ταξίδια», «Κωνσταντίνος Β’», «Κ Επιχειρείν», «Κ»
Το φακόρυζο των Βεδουίνων (Ρουζ μπα αντάς)
Η Μαρίνα Σάττι δεν μπαίνει σε κουτάκια – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Yπάρχουν τροφές που φέρνουν πονοκέφαλο; Τι λένε οι ειδικοί
Επηρεάζει η σοκολάτα τον πονοκέφαλο; Πρέπει να αποφεύγουν το παλαιωμένο τυρί όσοι έχουν ημικρανίες; Τελικά, η διατροφή μας έχει σχέση με τις κεφαλαλγίες;
VOGUE
Cashmere blonde: Η τάση που φωτίζει κάθε χρώμα μαλλιών
Θερμό και απαλό σαν το αγαπημένο μας πουλόβερ, αυτό το hair color είναι το must try του χειμώνα.
Αικατερίνη των Μεδίκων: Η αδίστακτη βασίλισσα με το πιρούνι
Η Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, το ντεμπούτο του πιρουνιού κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Αναγεννησιακές ιστορίες αγάπης, πόνου και εξευγενισμένης γαστρονομίας.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
This current between us: Η έκθεση που δίνει νέα πνοή σε έναν ατμοηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ
Επισκεφθήκαμε την έκθεση Τhis current between us και μέσα από τα έργα πέντε τελειόφοιτων και απόφοιτων της ΑΣΚΤ, μιλάμε για τις έννοιες της φθοράς, του μόχθου, της ενέργειας, της μνήμης.
Rick Rubin: Ο γκουρού του ροκ
Είναι πιθανόν ο πιο πετυχημένος παραγωγός όλων των εποχών. Αλλά όταν βγαίνει από το στούντιο, δυσκολεύεται να καταλάβει πού τελειώνει η τέχνη και πού αρχίζει η ζωή.
Κι όμως δεν είναι μπανάνες, είναι πλαντέινς!
Στην Αφρική μαγειρεύουν τις πλαντέινς όπως τις πατάτες. Οι σεφ μας όμως διευρύνουν το ρεπερτόριό τους και τις κάνουν από σαλάτα και κεφτεδάκια μέχρι μπράουνι.
Οι 6 νέες essential τάσεις του parisian chic
Τα κομμάτια που θα δείτε τώρα στην γκαρνταρόμπα κάθε Γαλλίδας.
Αγαπημένο μου γαλακτομπούρεκο, από πού κρατάει η σκούφια σου;
Τελικά, σε ποιον οφείλουμε αυτό το θεϊκό γλυκό με κρέμα, φύλλο και σιρόπι;
My Space: Σύγχρονη ζωή σε ένα χιπ ρετιρέ στην Κυψέλη
Ο Γιώργος Σουμπάσης, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, ζει σε ένα ρετιρέ στην Κυψέλη. Το σπίτι του, τα μαγαζιά του, το προσωπικό του στιλ αποπνέουν μια πιο ώριμη εκδοχή του hipster – έναν όρο που κατά τα άλλα ο ίδιος δεν αγαπάει ιδιαίτερα.
Ψευτοσουφλέ με μπρόκολο
Χορταστικό και εύκολο γεύμα για όλη την οικογένεια. Η προσθήκη του αλλαντικού είναι απαραίτητη σε αυτό το πλούσιο σε γεύση σουφλέ.
Xαλβαδοποιείον Ελευθερίου: Διαλεχτός χαλβάς ζυμωμένος με το χέρι!
Από την Αξό της Καππαδοκίας ο πρόσφυγας Αβραάμ Παπαδόπουλος ήρθε στη Δράμα και ξεκίνησε να φτιάχνει χαλβά σε ένα παράπηγμα. Σήμερα, οι απόγονοί του συνεχίζουν την τέχνη του σωστού μαστιχάτου χαλβά με τον δύσκολο τρόπο, στο χέρι!