ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Στην Ιαπωνία αλλάζουν χρονιά στο μεγαλύτερο φεστιβάλ μάνγκα του κόσμου
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σουφλέ με ανεβατό, γαλοτύρι και μπόλικο δυόσμο
VOGUE
Θλίψη χωρίς λόγο; Πώς να την αντιμετωπίσετε σύμφωνα με τους experts;
Κinjo: Γιαπωνέζικο fusion με ελληνικό μεράκι
Ειρήνη Λαφαζάνη: «Δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι ρόλοι, όλα συμβάλλουν στο να ξεδιπλωθεί μια ιστορία»
Η Ειρήνη Λαφαζάνη μιλά για την παράσταση του Κύκλου των χαμένων ποιητών, το Σάμμερ που πήγε στις Κάννες, για τους μικρούς ρόλους αλλά και για τα σπουδαία μαθήματα πάνω στη σκηνή.
Το Μöte είναι το καφέ που έλειπε από τον Πειραιά
Λίγα βήματα από το Δημοτικό Θέατρο βρίσκεται το Μöte, ένας χώρος αφιερωμένος στον speciality καφέ, με την υπογραφή του Create by Stefanos Domatiotis.
ΤΑΞΙΔΙΑ
36 ώρες στη Βαρκελώνη: Πού να πάτε, τι να δείτε
Η ανεξάντλητη Βαρκελώνη είναι ο ιδανικός προορισμός για ένα μεσογειακό city break στην καρδιά του χειμώνα.
Ρύζι: Γιατί είναι σημαντική τροφή και πώς το μαγειρεύουμε
Το ρύζι ταιριάζει με ψάρι, κρέας, κοτόπουλο και όσπρια, τι άλλο ξέρουμε για ένα από τα πιο κοινά συνοδευτικά στο τραπέζι μας.
Αβοκάντο: 25 συνταγές με τον θρεπτικό καρπό
Ο υγιεινός και πολύ θρεπτικός βουτυράτος καρπός, λόγω της ουδέτερης γεύσης του δένει υπέροχα με διάφορα υλικά της αρεσκείας μας.
Μιντζόπιτα, η ποντιακή μυζηθρόπιτα
Εξαιρετικά νόστιμη μυζηθρόπιιτα, με βασικό της υλικό στη γέμιση το μιντζίν, ένα φρέσκο άπαχο τυρί, σχεδόν όμοιο με τη μυζήθρα.
Κλέλια και Κωνσταντίνε, τι είναι ο έρωτας;
Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Κωνσταντίνος Ρήγος μιλούν στο «Κ» με αφορμή τη συνεργασία τους στην παράσταση “Butterflies in my stomach: Gen-L”.
Ένα «Συνταγολόγιο» για ασθενείς και όχι μόνο
Ο Ιάκωβος Απέργης, έχοντας τεράστια εμπειρία στις κουζίνες νοσοκομείων, έγραψε ένα βιβλίο με συνταγές για ασθενείς με δυσκολία στην κατάποση και στη μάσηση, κατάλληλες, ωστόσο, και για όλη την οικογένεια.
Botargo: Εδώ το φαγητό εμπνέεται από το Βυζάντιο και τις μοναστηριακές κουζίνες
Στο εστιατόριο του ολοκαίνουργιου πεντάστερου ξενοδοχείου MonAsty, στη Θεσσαλονίκη, δοκιμάσαμε τη γήινη και ταυτόχρονα δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη και καταγράψαμε τις πρώτες εντυπώσεις.
George: Ένας sci-fi μονόλογος στη Στέγη
Ένας μονόλογος επιστημονικής φαντασίας, σε κείμενο Ευθύμη Φιλίππου και μουσικά ιντερλούδια του Παναγιώτη Μελίδη, έρχεται στις 27 Ιανουαρίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.
Πάστα φλόρα λεμόνι
Εύκολη πάστα φλόρα με μαρμελάδα λεμόνι, με ισορροπημένη γλυκόξινη γεύση που ταιριάζει τέλεια με τη ζύμη της τάρτας μας.