ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Food Guide: Αθηναϊκά στέκια για αποτοξίνωση
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Πεσκανδρίτσα βραστή με πατάτες
Μανταρίνι: 23 μοσχομυριστές αλμυρές και γλυκές συνταγές
Νέα Γενιά: Complex Shadow
Φτιάχνουμε φοντί τυριών
Πλούσια, γευστική και γεμάτη νόστιμα κίτρινα τυριά, η κουζίνα των Αλπεων γεννήθηκε για να ζεσταίνει όσους βλέπουν τον υπόλοιπο κόσμο από μεγάλα υψόμετρα.
VOGUE
Ψυχική υγεία: 5 συμβουλές από τους ειδικούς για να μην ξεχνάμε πως είναι προτεραιότητα
Μικρά και απλά βήματα που μπορούν όντως να σας αλλάξουν τη ζωή.
Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 είδη τυριών
Σε 25′ ετοιμάσαμε αυτή την πίτσα με γραβιέρα, μετσοβόνε και φορμαέλα για να τη φάμε σήμερα το βράδυ παρέα με φίλους.
ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Η φωτογράφος και ο κροίσος που θα βρεθούν μαζί στη Σελήνη
Ο εκκεντρικός Ιάπωνας κροίσος Γιουσάκου Μαεζάουα ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Σελήνη με τη SpaceX. Μαζί του, θα ταξιδέψει η Ιρλανδή φωτογράφος Ριάνον Άνταμ, που, όπως είπε στο «Κ», όλο αυτό το βλέπει ως μια «επική περιπέτεια».
Πριν ή μετά το πρωινό; Πότε πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας;
Είστε σίγουρες πως φροντίζετε σωστά την υγιεινή των δοντιών σας; Οι ειδικοί τονίζουν τα λάθη που κάνουμε.
Νέα Γενιά: Μαρία-Όλια Ντακογιάννη
Μια σειρά από ερεθίσματα, από την τζαζ μέχρι την αρχαιολογία, αλλά και η ανησυχία της για τις ανθρώπινες σχέσεις, τροφοδοτούν τη νεαρή δημιουργό με ιδέες που γίνονται κόμικς.
Τέλος για το Noma: Γιατί κλείνει το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου;
Το εστιατόριο που έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Μισελέν και θεωρείται κορυφαίο στον κόσμο κλείνει τις πόρτες του και θα μετατραπεί σε καινοτόμο εργαστήριο τροφίμων.
Πελέ: Μια ολόκληρη πόλη αποχαιρετά τον «Βασιλιά» της
Παραμονές της κηδείας του κορυφαίου ποδοσφαιριστή από τη Βραζιλία, άνθρωποι όλων των ηλικιών προσθέτουν τις δικές τους φωνές για το αποτύπωμα που άφησε ο Πελέ στη συλλογική μνήμη ενός ολόκληρου λαού.
Ο Λευτέρης Λαζάρου μας δείχνει πώς φιλετάρουμε εύκολα σαρδέλες
Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου εξηγεί γιατί πρέπει να… σκίζουμε τις σαρδέλες, δηλαδή να τις φιλετάρουμε, και μας δείχνει όλη τη διαδικασία βήμα βήμα.
Το τηγάνισμα το σωστό έχει τα μυστικά του
Τα βασικά για το σωστό τηγάνισμα, από το κατάλληλο λάδι και το καλύτερο σκεύος μέχρι συμβουλές για τραγανά και πεντανόστιμα τηγανητά.
Cookies με βρώμη, αμυγδαλοβούτυρο και μπανάνα
Τα cookies που σας προτείνουμε είναι εύκολα, οικονομικά και ακαταμάχητα.