Ο χειμώνας θέλει βραστά, και τα βραστά τον χρόνο τους. Το αργό μαγείρεμά τους είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας, ενώ η απόλαυση του τελικού πιάτου, με τους αχνούς του να γαργαλούν τα ρουθούνια μας, το απόλυτο ηρεμιστικό. Αυτή την αίσθηση θαλπωρής θέλει να μας μεταδώσει ο Γαστρονόμος και να μας ευχηθεί για το 2023 απόλαυση, υγεία και ηρεμία. Γι’ αυτό, στην αυγή της νέας χρονιάς, ετοίμασε μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στα βραστά, τις σούπες και τους ζωμούς – τα πιο ζεστά και καταπραϋντικά πιάτα του χειμώνα.