ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Η Δίκη», «Γελοιογραφίες», «Κ»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Καριόκες με μελομακάρονα που περίσσεψαν
O Παύλος Παυλίδης είναι ακόμα εδώ – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
13 χειμερινοί προορισμοί: πού θα φάμε, τι θα αγοράσουμε
Παραδοσιακές πίτες: 3 θρυλικές συνταγές από την Ήπειρο
Οι πίτες στην Ήπειρο γίνονται λεπτές και αβγατίζουν το ελάχιστο. Είναι φαΐ, είναι προσφάι, είναι γιορτή, είναι η ευρηματικότητα της αγροτικής κουζίνας σε ένα ταψί.
Κουνέλι στη γάστρα με χειμωνιάτικα λαχανικά και μουστάρδα
Υγιεινή συνταγή για κουνέλι στη γάστρα, όπου το κρέας παραμένει ζουμερό και κρατάει ολα τα θρεπτικά συστατικά του.
Παύλος Παυλίδης, μια μεγάλη συνέντευξη
Ρωτήσαμε τον Παύλο Παυλίδη αν ζει μια παρατεταμένη εφηβεία. Μας απάντησε το εξής: «Μου αρέσουν τα πρόσωπα στα οποία γράφεται πάνω η ιστορία τους. Δεν πιστεύω στη νεανικότητα. Πιστεύω στο να είσαι παρών τη στιγμή που ζεις κάτι. Ίσως είναι μια κακιά συνήθεια του σώματός μου, που τοποθετείται η φωνή μου λες και δεν έχει […]
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Νέα Γενιά: Στέλιος Τσιβουράκης
Η οικοδομή, το ψάρεμα και η καθημερινή ζωή στο μικρό κυκλαδονήσι της Ηρακλειάς, εκεί που ο χρόνος και οι αποστάσεις μετριούνται διαφορετικά.
Νέα Γενιά: Έλλη Αναστασίου
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια breakdance και από τις κορυφαίες στο άθλημα παγκοσμίως ονειρεύεται τους Όλυμπιακούς Αγώνες και εξηγεί πώς κάτι που αγαπάς μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.
Νέα Γενιά: Οι Εθνικές Ομάδες του Γυναικείου Πόλο
Οι αρχηγοί των Εθνικών Ομάδων Πόλο Νέων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων μιλούν για τη ζωή τους εντός και εκτός πισίνας.
Νέα Γενιά: Ακίμ – Γιάννης Τσατσούλης
Μέσα από τη φωτογραφία εκφράζεται και επικοινωνεί, αφήνοντας πίσω του τις δυσκολίες των παιδικών του χρόνων αλλά και τις ανησυχίες για το μέλλον.
Aξιοποιούμε τα φαγητά που περίσσεψαν στις γιορτές – 14 νέες συνταγές
Τίποτα δεν πάει χαμένο από το γιορτινό τραπέζι γι’ αυτό και αξιοποιούμε το φαγητό που περίσσεψε σε 14 νέες συνταγές.
Negroni, το aperitivo που αγαπάμε
Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία το μακρινό 1919.
VOGUE
5 detox συμβουλές για να απαλλαγείτε από τις τοξίνες μετά τις γιορτές
Ο detox guru των celebrities Henri Chenot, μοιράζεται τα μυστικά του για ασφαλή αποτοξίνωση.
Νέα Γενιά: Αντώνης Αβρίθης
Ό 20χρονος φοιτητής που ανακάλυψε ένα νέο είδος υδρόβιου σαλιγκαριού έχει θέσει ως στόχο να στρέψει την προσοχή των Ελλήνων στην παλαιοντολογική κληρονομιά.