VOGUE
Emily in Paris: Οι 7 ωραιότερες τσάντες που ξεχωρίσαμε
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης δίνει ρεσιτάλ με νουγκατίνες και γλυκά από τα 70s
Γιορτινές σαλάτες: 17 απολαυστικές συνταγές
Το μελομακάρονο όπως δεν το έχουμε ξαναδεί
12 συνταγές για γιορτινά ρολά
Το ρολό είναι το πιο γιορτινό πιάτο, στολίζει όμορφα το τραπέζι μας και χαρίζει στιγμές απόλαυσης. Ιδού 12 συνταγές για να απογειώσετε τα κρέατα και τα πουλερικά σας.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Τι γίνεται στις ανοιχτές κουζίνες της Αθήνας;
Σεφ αθηναϊκών εστιατορίων που έχουν μετατρέψει το μαγείρεμα σε θέαμα μιλούν για τα θετικά της διαφάνειας – εντάξει, και τα λίγα αρνητικά…
Tο τραγούδι της χρονιάς
Μπλέκοντας το πανκ με το χιπ χοπ και το grime, οι Bob Vylan θίγουν τα κακώς κείμενα της ζωής στην Αγγλία και υψώνουν σφιγμένη γροθιά.
Punch με κόκκινο κρασί, ginger beer και ρόδι
Το punch, κατεξοχήν ποτό της παρέας, είναι ιδανική επιλογή για τις σπιτικές μαζώξεις. Εδώ, σε μια γιορτινή εκδοχή με χυμό και σπόρια ροδιού.
Τρώμε στο Χαρούπι της Θεσσαλονίκης και κουβεντιάζουμε για το Pharaoh της Αθήνας
Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του νέου εστιατορίου Pharaoh στα Εξάρχεια, βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη και θυμόμαστε τι νόστιμος μάγειρας που είναι ο Μανώλης Παπουτσάκης.
Σοκολατένια δεντράκια με μπάλες από χρωματιστή καραμέλα
Σκέτο στολίδι αυτά τα τραγανά μπισκότα-δεντράκια με τα πολύχρωμα καραμελάκια τους, και μπορείτε κάλλιστα να τα φτιάξετε μαζί με τα παιδιά.
Φούστες: Τα 5 πιο hot στιλ για τις μέρες των γιορτών
Βρήκαμε τις φούστες που θα φορέσουμε στα φετινά ρεβεγιόν.
Το ρεσιτάλ του Λαζάρου στην Ύδρα
Στο σπίτι των Κουντουριώτηδων στην Ύδρα ο Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε πιάτα κοσμοπολίτικα και μαζί βαθύτατα ελληνικά.
Πιλάφι βουτυράτο με κολοκύθα, κάστανα και πικάντικο τυρί
Ο διαχρονικός συνοδός, αυτός με τα χίλια πρόσωπα, εμπλουτίζεται με κολοκύθα, κάστανα και πικάντικο τυρί, μπαίνει σε φόρμα και συνοδεύει τα κυρίως πιάτα μας.
Γιορτινό χοιρινό με κυδώνια από το Πήλιο
Κλασικό χριστουγεννιάτικο φαγητό, το «κυδωνάτο», μαγειρεύεται σε διάφορες περιοχές της χώρας και εδώ ο σεφ Άρης Τσανακλίδης μας δίνει τη δική του εκδοχή.
Χαβιάρι και αυγοτάραχο: Δύο σομελιέ μας τα σερβίρουν όπως πρέπει
Το αυγοτάραχο Τrikalinos και το χαβιάρι Thesauri βρίσκουν ταιριαστούς συνδυασμούς σε διαφορετικά είδη ποτών, από την Εύβοια μέχρι τη Μαρτινίκα και τη Χιλή.