ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Desire: Η παλιά, αστική, ζαχαροπλαστική ζει ακόμη
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
DISNEY
Κόμιξ # 102 Χριστούγεννα στο βουνό της αρκούδας
Όλη η νοστιμιά του Ζάντε σε ένα χριστουγεννιάτικο μενού
ΤΑΞΙΔΙΑ
Αρμενία: Ένα ταξίδι – αποκάλυψη
Με ορμητήριο το Γερεβάν, ανακαλύπτουμε την Αρμενία του πολυτάραχου παρελθόντος, της πλούσιας πολιτιστικής παραγωγής και των γαστρονομικών θησαυρών.
Σούπα με ψητή κολοκύθα, γλυκοπατάτα και κρέμα ροκφόρ
Μια σούπα για το γιορτινό τραπέζι είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Αυτή η σούπα που συνδιάζει τις γλυκοπατάτες με την κολοκύθα και το ροκφόρ είναι από τις αγαπημένες μας.
Τα γιορτινά γλυκά των Ελλήνων μαζί με 12 συνταγές
Πίτες αφράτες και τηγανίτες μελωμένες, μυρωδάτα μελομακάρονα και «Του Χριστού τα σπάργανα». Η Ελλάδα μοσχοβολάει συμβολικά γλυκίσματα τούτες τις μέρες.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Η Ελένη η γατού
Αναμνήσεις και ένας καθυστερημένος φόρος τιμής.
Πόσα δέντρα φυτέψατε σήμερα;
15.000 δέντρα σε περισσότερα από 200 διπλοκαμένα στρέμματα θα φυτευτούν έως το τέλος Δεκεμβρίου στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, στο πλαίσιο της πρότυπης αναδάσωσης που πραγματοποιεί το WWF Ελλάς, με τη συμμετοχή εθελοντών.
Ο Τζούλιαν Μπαρνς και ο γρίφος της ευτυχίας
Ένα από τα πιο βαριά ονόματα της βρετανικής λογοτεχνίας μιλάει στο «Κ» με αφορμή το νέο του μυθιστόρημα, που κινείται από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ξέρετε τι συμβολίζουν τα μελομακάρονα τα Χριστούγεννα;
Ένας αρχαιοελληνικός άρτος αφιερωμένος στους νεκρούς λούστηκε με μέλι, γέμισε μπαχαρικά και έγινε το σύμβολο των ελληνικών Χριστουγέννων.
Στο Hams and Clams έχει και κότερα. Πάμε μια βόλτα;
Το αγαπημένο μας oyster bar του Πειραιά έχει θέα στη Μαρίνα Ζέας με τα αστραφτερά κότερα, σερβίρει θαλασσινές λιχουδιές, κοκτέιλ, κρασιά, πλέον και μπραντς.
VOGUE
Μανικιούρ: Τα 6 χρώματα που επιλέγουμε για τα Χριστούγεννα
Midnight blue, μπορντό και λαμπερό μαύρο, είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στα νύχια του ρεβεγιόν.
The Patient ή αλλιώς τι να δείτε αν το Wednesday δεν είναι του γούστου σας
Μπορεί το light goth Wednesday του Τιμ Μπάρτον στο Netflix να είναι η πιο «ευκολοφάγωτη» σειρά της εβδομάδας, όμως ο 60χρονος Στιβ Καρέλ έρχεται να προσφέρει μια σοβαρή εναλλακτική.
Παραδοσιακοί κουραμπιέδες της γιαγιάς
Κουραμπιέδες βουτυράτοι, παραδοσιακοί, με κονιάκ, καβουρδισμένα αμύγδαλα, πασπαλισμένοι με ζάχαρη άχνη! Ακριβώς όπως τους έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας!