ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Οι πιο νόστιμοι κουραμπιέδες και οι διευθύνσεις τους
Τα πιο cult φαγάδικα της Αθήνας
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Η μεγάλη πρεμιέρα της Αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη
Εδώ έτρωγαν κι οι προπαππούδες μας πριν 100 χρόνια
VOGUE
Πώς να ξεμπλοκάρετε τον μεταβολισμό σας για πιο εύκολη απώλεια βάρους;
Οι συμβουλές των experts για να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας.
Κρίτων Πουλής: «Μια ωραία γεύση είναι μια στιγμή ευτυχίας»
Ο καταξιωμένος σεφ-ζαχαροπλάστης μάς υποδέχεται στο L’atelier, το ολοκαίνουργιο μπιστρό των Bon Bon Fait Maison, και μας μιλάει σε πρώτο πρόσωπο για τη γεμάτη φωτεινές εμπειρίες διαδρομή του.
Τα καλύτερα γαλακτομπούρεκα στην Αθήνα
Ακολουθούμε τις μυρωδιές από κρέμα και σιρόπι σε όλη την πόλη και ανακαλύπτουμε μετά από γευστική δοκιμή ποια ζαχαροπλαστεία φτιάχνουν το καλύτερο γαλακτομπούρεκο.
Αξώτης: Σ’ ένα πρώην στέκι οικοδόμων, του ‘56, για παϊδάκια
Η συνοικιακή ταβέρνα που ξεκίνησε το 1956 ως στέκι οικοδόμων έχει τρυφερά παϊδάκια, τραγανές (σχεδόν καραμελωμένες) πατάτες και ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας.
Ντολμαδάκια γιαλαντζί: κι όμως, γίνονται καλύτερα στον φούρνο!
Ποιο είναι το μυστικό για τέλεια ντολμαδάκια γιαλαντζί; Πολλά κρεμμύδια, πολλά μυρωδικά, άφθονο λάδι και ψήσιμο σε χαμηλό φούρνο. Μια συνταγή-λουκούμι διά χειρός Πέσκια.
11 γλυκές και αλμυρές συνταγές για απίθανη μπουγάτσα
Ανάμεσά τους θα βρείτε και τις πιο κλασικές και δημοφιλείς μπουγάτσες, όπως αυτήν της Θεσσαλονίκης, αλλά και την πολίτικη με σκέτο φύλλο.
Face Massage: 4 απλές κινήσεις για πιο νεανική επιδερμίδα
H Vogue μίλησε με την expert Claire Andreewitch και συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διεγείρετε φυσικά την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματός σας κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο κάθε μέρα.
Rosalía: Ένα είδωλο του 21ου αιώνα
Μερικές λέξεις για τον ήχο και τις δηλώσεις της Καταλανής ποπ σταρ Rosalía, που κατακτά όλο τον πλανήτη.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Βελιγράδι: 5 τρόποι να απολαύσετε ένα city break στην πόλη
Παραδοσιακοί φούρνοι, νέα βιβλιοφιλικά στέκια και σημεία συνάντησης των ντόπιων για ένα city break στο Βελιγράδι που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Αυτή την Κυριακή, η «Καθημερινή» μάς κάνει το πιο γλυκό δώρο για τα Χριστούγεννα
Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Τα γλυκά των Χριστουγέννων» και την έκδοση επιμελείται η ομάδα του «Γαστρονόμου». Γεμάτο πολύτιμη γνώση, τεχνικές και μυστικά νοστιμιάς, περιλαμβάνει
Μαστόρικα ψωμιά από τους γεωργιανούς φούρνους της Αθήνας
Εδώ δεν θα βρούμε χωριάτικο και πολυτελείας αλλά το παραδοσιακό ψωμί λαβάς της Γεωργίας και άλλες ζυμαρένιες λιχουδιές που ψήνονται μέσα σε θολωτούς φούρνους.