ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Παραμύθια και ιστορίες μέσα από τη ζωγραφική του Γιώργου Ιωάννου
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Ραντεβού στο πατάρι ενός φαρμακείου… για παταταύγουλα και κοκτέιλ!
Στα Γιουβετσάκια για να φας λαχανοντολμάδες θέλει… κράτηση
Μια digital nomad επιλέγει να μείνει στην Ελλάδα. Γιατί;
Μια αποικία μυρμηγκιών και μια οικογένεια Ork
Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης, Τεο Τριανταφυλλίδης, μάς ξεναγεί στη νέα του έκθεση στην γκαλερί The Breeder, μια πλούσια οπτικοακουστική εμπειρία που μπλέκει τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο.
VOGUE
Οι Γαλλίδες φορούν clogs και το χειμώνα
Τα παπούτσια που ορίζουν τώρα το parisian chic είναι τα clogs.
Ο 28χρονος σεφ από την Αρκαδία, που πήρε Michelin με το καλημέρα σας
Ο νέος σεφ του Hytra έχει οργώσει την Ελλάδα, έχει στα κιτάπια του παραδοσιακά συνταγολόγια, ήταν το δεξί χέρι του σεφ Dacosta κι έχει μερικά αστέρια στο ενεργητικό του.
15 αρώματα και σετ περιποίησης για άντρες
Η Vogue προτείνει τα καλύτερα αντρικά δώρα για να χαρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα.
Γιατί είναι καλό να προτιμάμε το άγριο ρύζι
Μαύρο, μακρύσπερμο και λεπτοκαμωμένο, διαφέρει από το κοινό ρύζι στην όψη, στη γεύση αλλά και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Μπάρες δημητριακών: Το αγαπημένο σνακ σε 14 υπέροχες συνταγές
Ετοιμάστε τις μπάρες για να πάρουν τα παιδιά στο σχολείο ή για να έχετε μαζί σας στη δουλειά, στον δρόμο, στα ταξίδια. Είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες!
ΤΑΞΙΔΙΑ
Η Αμοργός του Clément Chapillon
Ο Γάλλος φωτογράφος Clément Chapillon αποτυπώνει στο λεύκωμα Les Rochers Fauves ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά νησιά των Κυκλάδων.
Τα τέλεια scrambled eggs και 8 διαφορετικοί τρόποι να τα φτιάξουμε
Scrambled eggs με αέρινες ζουμερές δίπλες, ψιχουλιαστά, με έξτρα κρόκους, με κορν φλάουρ, με ξινόκρεμα, με γάλα ή με κρέμα γάλακτος, όπως κι αν μας αρέσουν, μαθαίνουμε να τα φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα.
Τι να μη χάσετε στο Open House Thessaloniki 2022
To Open House επιστρέφει για 10η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, 26 & 27 Νοεμβρίου, και σας προτείνουμε κτίρια για να επισκεφτείτε.
14 μεζεδοπωλεία σε όλη την Αθήνα που θέλεις να μάθεις τώρα!
Πού τρώμε ωραίους μεζέδες; Η ομάδα του «γ» έφτιαξε μια λίστα με μέρη σε όλη την Αθήνα ώστε να μην πεινάσει κανείς.
Ψαράκι: Τι δουλειά έχει μια ψαροταβέρνα ανάμεσα σε κοψίδια και παϊδάκια;
Στα Καλύβια, την αττική πρωτεύουσα των κοψιδιών, θα πάτε για να δοκιμάσετε ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά από μια πρώην ζαχαροπλάστισσα!