ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Ο Έλληνας Μαρκ Νιούσον
ΤΑΞΙΔΙΑ
Νέο Le Gratin στη Νέα Υόρκη
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Στους «4 Τροχούς» Νοεμβρίου δύο premium γερμανικά SUV διασταυρώνουν τα ξίφη τους – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή», ο πρώτος τόμος
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μισός αιώνας -και βάλε- L’ Abreuvoir: Η γαλλική σταθερά της Αθήνας
Σε ένα τοπίο που αλλάζει, ένα κλασικό εστιατόριο ταγμένο στη γαλλική κουζίνα, επιμένει σε μια γνώριμη συνταγή. Αυτή είναι η ιστορία του.
Ο Δημήτρης Κοντόπουλος φτιάχνει σπανιόλικες κροκέτες
Ο σεφ Δημήτρης Κοντόπουλος, θαυμαστής και γνώστης της ισπανικής κουζίνας, φτιάχνει κροκέτες σπάνιας υφής και νοστιμιάς, που οι Ισπανοί θεωρούν τον ωραιότερο μεζέ τους.
36 ώρες στη Νέα Υόρκη
Όλα όσα αξίζει να χωρέσουν στο πρόγραμμά σας αν σχεδιάζετε μια απόδραση-αστραπή στη Νέα Υόρκη.
Πάστα αλ λιμόνε από τον Αντόνιο Μονφρέντα
Ο βενετσιάνος γκουρού της εσωτερικής διακόσμησης και συνδημιουργός του περιοδικού Cabana μάς μαγειρεύει πάστα αλ λιμόνε, ένα εμβληματικό πιάτο του ιταλικού Νότου.
«Σνίτσελ» κουνουπίδι
Τραγανό πανάρισμα με παρμεζάνα, σουσάμι και μαυροκούκι και οι φέτες κουνουπιδιού γίνονται ονειρεμένες σαν «σνίτσελ». Ιδανικό συνοδευτικό, μια σαλάτα ή ένας πουρές.
Προσοχή, spoiler – Τι θα δούμε στη νέα σεζόν του “The Crown”;
Στην καινούργια και πιο αμφιλεγόμενη μέχρι σήμερα σεζόν του “The Crown”, η Ελισάβετ ζηλεύει, ο Φίλιππος βρίσκει μια νεαρή φιλενάδα, ο Κάρολος συνωμοτεί και η Νταϊάνα αντιδρά.
“The Bear”: Μια καθηλωτική σειρά για όλη την οικογένεια
Το The Bear, που ξεκίνησε επιτέλους να προβάλλεται από το Disney+, έχει περισσότερη αδρεναλίνη από κάθε άλλη τηλεοπτική σειρά της σεζόν.
Τα φετινά (και διαχρονικά)… μπανάλ του φαγητού
Μερικές από τις μόδες των μενού που θα μας ταλαιπωρήσουν (δυστυχώς) και φέτος.
Κολοκύθα: 29 συνταγές με το πιο γιορτινό και ευέλικτο λαχανικό
Η κολοκύθα μπορεί να γίνει από βελούδινη κολοκυθόσουπα μέχρι γλυκιά πίτα και από γιαχνί μέχρι εορταστική και γεμιστή! Α! Μπορεί να μεταμορφωθεί και σε παραμυθένια άμαξα!
Πού τρώμε καλό σούσι στην Αθήνα;
Η έξοδος για σούσι παραμένει αγαπημένη επιλογή των Αθηναίων, γι΄ αυτό και κάθε τόσο ξεφυτρώνουν νέα μαγαζιά, τα οποία η ομάδα του «Γαστρονόμου ως λάτρης του είδους παρακολουθεί και δοκιμάζει.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Να εξαντλήσει την αμερικανική επιρροή στο καθεστώς της Τρίπολης, προκειμένου να συζητήσει η Λιβύη το θέμα των θαλασσίων ζωνών με την Ελλάδα, ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.