ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Γιατί σκαλίζουν κολοκύθες το Halloween;
DISNEY
Κόμιξ # 100 Κολλημένος με το χρήμα
Πρωινό ή δεκατιανό; Ποιο έχει σημασία τελικά;
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Δρομολόγια: Δύση και ανατολή αλά αττικά
Kάθε Γκάτσμπι είναι υπέροχος
Για ένα καινούργιο graphic novel και έναν μύθο σχεδόν αιωνόβιο.
VOGUE
Το ιαπωνικό τρικ που επιταχύνει τον μεταβολισμό
Η Γιαπωνέζα γκουρού ομορφιάς Sonmi, ιδρύτρια του meeth, αποκαλύπτει ένα εύκολο τρικ που μπορούμε όλοι να ενσωματώσουμε στη ζωή μας, για να διατηρούμε τη φόρμα μας.
Βεγγέρα στη Σμύρνη: το pop-up εστιατόριο του Γαστρονόμου είναι γεγονός!
Ένα pop-up εστιατόριο με μικρασιάτικες γεύσεις, ένα ταξίδι γεμάτο βιώματα, εικόνες και συναισθήματα μέσα από συνταγές εκατό και βάλε χρόνων, φυλαγμένες ευλαβικά. Αυτό το Σάββατο ξεκινάμε!
Είδαμε τον Morrissey στο Λονδίνο
Σε έναν από τους σταθμούς της sold out βρετανικής του περιοδείας, ο εμβληματικός 63χρονος καλλιτέχνης βρίσκει τo νήμα ανάμεσα στο πανκ και στον Φρανκ Σινάτρα.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Μηλο… μανία στη Ζαγορά
Καθώς οι κάτοικοι της Ζαγοράς μαζεύουν τα μήλα της χρονιάς, εξερευνούμε το ιστορικό χωριό του βορειοανατολικού Πηλίου και οργανώνουμε τις πιο ωραίες εκδρομές γύρω από αυτό.
Θωμάς Διώτης: «Δεν εμπνέομαι από καλλιτέχνες, αλλά από την εικόνα που έχω όταν οργώνω τη γη»
Ο Έλληνας καλλιτέχνης μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια και γνώρισε την τέχνη ως παιδί, πλάθοντας παιχνίδια με λάσπη. Αντλεί έμπνευση από ιστορίες που ακούει στο καφενείο και υλικά από τα σκουπίδια των άλλων.
Η καρσάνικη βελονιά της Λευκάδας φέρνει την παράδοση στο σήμερα
Η θρυλική καρσάνικη βελονιά του νησιού του Ιονίου γίνεται πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες, σε μια πρωτότυπη δράση που κεντά… έξω από το κουτί.
Super MIKY # 86 Άκρως τρελά και απίθανα ρεκόρ
Για τους φίλους του Μίκυ το νέο πλούσιο τεύχος με 13 απολαυστικές ιστορίες στα περίπτερα.
Τρεις ημερήσιες εκδρομές με τρένο από τη Φλωρεντία
Με αφετηρία τη Φλωρεντία, γευόμαστε κάστανα στο Marradi, τρούφες στο San Miniato και ταξιδεύουμε στο Prato για τα περίφημα μπισκότα cantucci.
Επόμενη στάση: Μανιάτικα
Ένας νέος σταθμός του μετρό μάς έδωσε την ιδέα να επισκεφθούμε μία από τις λιγότερο γνωστές και σίγουρα την πιο sui generis γειτονιά του Πειραιά, και θα βυθιστούμε σε ξεχασμένες ιστορίες και παλιά μυστικά.
Καριόκες με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι
Οι κλασικές καριόκες είναι έτσι κι αλλιώς τέλειο σοκολατένιο κέρασμα. Γεμιστές όμως με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι και βανίλια υποβρύχιο είναι το κάτι άλλο!