ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Από στοά σε στοά – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 12/5 με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Τα καλύτερα του Απριλίου: Πού έφαγε και τι ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου
Ξινόγαλα, αριάνι, κεφίρ: 12 συνταγές με τα superfoods που μας κάνουν καλό
Κεφτεδάκια για δίαιτα (με άπαχο κιμά, χωρίς ψωμί, ψητά)
ΤΑΞΙΔΙΑ
Μάλμε: Ανακαλύπτουμε τη σουηδική πόλη που φέτος φιλοξενεί την Eurovision
Όλα όσα αξίζει να δείτε, να ζήσετε και να απολαύσετε στη σουηδική πόλη που φιλοξενεί φέτος τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Γιουβέτσι λευκό με μοσχάρι, καρδιές αγκινάρας και ρόκα
Ένα διαφορετικό γιουβέτσι, λευκό και ανοιξιάτικο, με μοσχάρι και τρυφερές καρδιές αγκινάρας. Ιδανικό για το κυριακάτικο τραπέζι!
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Πώς μια χώρα χωρίστηκε στα δύο με αφορμή την Eurovision
Η τελευταία πράξη της Σερβίας και του Μαυροβουνίου ως ενιαίας χώρας γράφτηκε με φόντο το τραγούδι που θα την εκπροσωπούσε στον διαγωνισμό τραγουδιού του 2006.
Η Αθήνα από άγαλμα σε άγαλμα
Μια μεγάλη αθηναϊκή βόλτα με φόντο τα γλυπτά της πόλης γίνεται αφορμή για να θυμηθούμε την ιστορία της αλλά και ιστορίες από άλλες εποχές και αντιλήψεις.
Μοναστηριακό παστίτσιο με τόνο
Μελάτο και πολύ νόστιμο, αυτό το παστίτσιο είναι μια έξοχη παραλλαγή του κλασικού, αν θέλουμε να αποφύγουμε το κρέας. Μια συνταγή από τη μοναστηριακή κουζίνα του Σινά.
Μία βόλτα στο Λαύριο, στη συνοικία που έχτισαν εργάτες με τα χέρια τους
Από πόλη εργατών σε ένα σταθερό ραντεβού των Αθηναίων για φαγητό στα ουζερί και στις ταβέρνες τα Σαββατοκύριακα.
Dutch baby με φράουλες
Το «ολλανδικό μωρό» είναι ένα αμερικανικό είδος ψητής κρέπας, εντυπωσιακής στην εμφάνιση, χορταστικής και τόσο ευέλικτης γευστικά, που τη φτιάχνουμε με ό,τι φρούτα θέλουμε. Εδώ πρωταγωνιστούν οι φράουλες.
Γιατί οι Αθηναίοι «σνομπάρουν» τα πάρκα;
Ποια είναι η σχέση μας με τους πράσινους χώρους, όταν, ενώ γκρινιάζουμε – και δικαίως– ότι δεν έχουμε αρκετούς, δεν φαίνεται να σεβόμαστε ή να αξιοποιούμε τους υπάρχοντες;
Εκμέκ ή λουκούμι με καϊμάκι; Όσα δοκιμάσαμε στα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Κωνσταντινούπολης
Τα παστάνεσι, τα ζαχαροπλαστεία της πόλης παίρνουν την υπόθεση «γλυκό» πολύ στα σοβαρά. Άλλος ειδικεύεται στα σιροπιαστά, άλλος στις κρέμες και άλλος στα… ευρωπαϊκά (και ας είναι στην ασιατική πλευρά της πόλης).
Με αυτές τις 12 συνταγές θα γίνετε πρωταθλητές στα σκραμπλ
Τα αυγά σκραμπλ είναι ο πιο νόστιμος τρόπος για ένα γρήγορο πρωινό. Ούτε να προσέξουμε μη σπάσει ο κρόκος ούτε να δυσκολευτούμε στο γύρισμα. Αυτές οι 12 συνταγές θα σας ενθουσιάσουν.
VOGUE
Χρόνιο στρες: Τι σημαίνει για το σώμα και το μυαλό μας
Oλα ξεκινούν από το να βρούμε την πηγή που γεννά το άγχος μας.