ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μπέργκερ στο σπίτι: 19 συνταγές για να φτιάξετε σήμερα
ΤΑΞΙΔΙΑ
Η Κεντρική Τράπεζα της Φινλανδίας ανοίγει τη συλλογή της στους φιλότεχνους
Βγήκαμε για σούσι με τον Shigeru Umebayashi, τον Ιάπωνα σταρ των σάουντρακ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
“Expressions of Light”: 43 έργα για την μαγεία του Αιγαίου
Κρήτη: Αναζητώντας το ξεχωριστό μέλι της Σαμαριάς
Περπατήσαμε πέντε ώρες (!) για να επισκεφθούμε τον δυσπρόσιτο μελισσόκηπο της Σαμαριάς, όπου ο τρύγος στα τέλη κάθε Αυγούστου μοιάζει περισσότερο με προσκύνημα.
VOGUE
Τα 8 coat trends του φθινοπώρου από το street style του Μιλάνου
Trench coats, παλτό με χρώμα, δερμάτινα τζάκετ και όλα όσα θα ανανεώσουν τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας.
Τα 9 shoe trends από το street style του Μιλάνου
Όλα τα νέα παπούτσια που φορούν τώρα οι street stylers στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.
Μπουγάτσα με τυρί
Μπορεί η γλυκιά εκδοχή της μπουγάτσας να είναι πιο συνηθισμένη, όμως, γίνεται και με τυρί, και ξεχωρίζει για τη νοστιμιά της. Εδώ χρησιμοποιούμε τυρί φέτα σε συνδυασμό με γραβιέρα.
Chocolate μανικιούρ: Τα 5 βερνίκια για να αντιγράψετε την τάση
Οι γήινοι τόνοι είναι το nail trend του φθινοπώρου και η Vogue έχει τις λεπτομέρειες.
Η αρβανίτικη κουζίνα στα Μεσόγεια: Συνταγές από τα παλιά στο τραπέζι του σήμερα
Βράχια, βοσκοτόπια και λιόδεντρα χαρακτηρίζουν το τοπίο της Κερατέας και όλης της γύρω περιοχής. Εδώ η κουζίνα έχει την σφραγίδα της Αττικής γης και των αγαθών της.
Ραμνούς: η απίθανη «κρυφή» ταβέρνα του Μαραθώνα
Τρεις γενιές μαγείρων συνεχίζουν τις οικογενειακές σπεσιαλιτέ στο Ραμνούς, στον Μαραθώνα, με προϊόντα που παράγουν οι ίδιοι.
Ο John Malkovich μιλάει στο «Κ» λίγο πριν την παράσταση στο Ηρώδειο
Ο διάσημος ηθοποιός κάνει μια στάση στην Ελλάδα για την παράσταση The Music Critic και, απαντώντας με χιούμορ στις ερωτήσεις του «Κ», μας αφήνει να κρυφοκοιτάξουμε στο περίφημο «μυαλό» του.
Στο μυαλό του… ξανά
H λίμνη Κόμο δεν είναι μόνο για VIP ταξιδιώτες
Αναζητούμε το λιγότερο κοσμικό πρόσωπο της λίμνης Κόμο στην πληθωρική φύση και τα μονοπάτια της, στην ήσυχη ανατολική όχθη και σε χωριά που δεν κατάπιε ο υπερτουρισμός.
THE NEW YORK TIMES
Πέντε εστιατόρια που αξίζει να επισκεφθείτε στη Χώρα των Βάσκων
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Βάσκος σεφ Álvaro Garrido μοιράζεται μαζί μας αγαπημένα στέκια για φαγητό που αναδεικνύουν την κουζίνα του τόπου του