ΤΑΞΙΔΙΑ
Πέντε εστιατόρια που αξίζει να επισκεφθείτε στη Χώρα των Βάσκων
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Τζορτζ Χόρτον, Η μάστιγα της Ασίας
Στους 4Τροχούς Οκτωβρίου, η ηλεκτρική αναβίωση του θρυλικού van της Volkswagen – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μοσχάρι λεμονάτο, η κλασική συνταγή βήμα βήμα
VOGUE
Ούτε μαύρο, ούτε γκρι: Τα πανωφόρια του φθινοπώρου έχουν αυτό το χρώμα
To street style του Μιλάνου έδειξε πως αυτό το φθινόπωρο, επενδύουμε σε ένα χακί πανωφόρι.
Σοκολατόπιτα κλασική, σιροπιαστή και με γλάσο σοκολάτας
Η αγαπημένη σοκολατόπιτα! Το κέικ σιροπιάζεται με σοκολατένιο σιρόπι και καλύπτεται με γλάσο σοκολάτας. Πολλές ακόμα συνταγές στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα!
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Όσα ξέρουμε (και δεν ξέρουμε) για τον γάιδαρο
10+1 αλήθειες για το συμπαθές τετράποδο.
Κεφτέδες κοτόπουλου: 17 συνταγές για να φτιάξετε σήμερα
Ψητοί, τηγανητοί, με σάλτσα ή χωρίς, με λαχανικά στο μείγμα ή μυρωδικά, οι κεφτέδες κοτόπουλου είναι πεντανόστιμοι. Ιδού 17 λαχταριστές συνταγές που το αποδεικνύουν.
Μικρασιάτικη κουζίνα, μια κουζίνα που πάγωσε στον χρόνο
Αυτή είναι η καλή αστική κουζίνα μας, η Μικρασιάτικη. Με την πόζα της, τις δουλεμένες γεύσεις, την εκλέπτυνση. Με τις καλοχωνεμένες επιρροές εξ Εσπερίας, με όλη την Ανατολή στο ύφασμά της. Έτσι όπως αποκρυσταλλώθηκε το ‘22, σε μια ακμαία της στιγμή.
Η μπακαλοταβέρνα του Σκυλοδήμου είναι το πιο καλτ μαγαζί του Πειραιά
Από τα μαγαζιά που σε λιγώνουν με την ατμόσφαιρά τους. Μια μπακαλοταβέρνα με άρωμα παλιού Πειραιά.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»
Τρεις επιπλέον εγγυήσεις για την άρση του απορρήτου σχεδιάζει να προτείνει η κυβέρνηση. Τι θα προβλέπει η πρόταση της για τα λογισμικά υποκλοπών και τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων.
Οι «Λευτέρηδες» των σουβλακιών: δοκιμάσαμε τα σουβλάκια όλων των Λευτέρηδων της Αθήνας
Οι Λευτέρηδες το ‘χουν με το σουβλάκι! Άλλος ο Λευτέρης της Ομόνοιας, άλλος της Νέας Σμύρνης και άλλος της Καλλιθέας. Και όλοι έχουν τους οπαδούς τους. Εμείς τους δοκιμάζουμε ξανά και βγάζουμε πόρισμα.
Νέες αφίξεις: 31 εστιατόρια και μπαρ που θα συζητάμε τον χειμώνα στην Αθήνα
Τι καινούργιο θα τρώμε και θα πίνουμε φέτος στην πόλη; Τα μαγαζιά που μόλις άνοιξαν κι αυτά που θά ’ρθουν δίνουν καθένα τις δικές του απαντήσεις.
Γνωριμία με τα Βοτανικά ξίδια του Κώστα Λαζαρίδη
Η Μερόπη Παπαδοπούλου δοκιμάζει τα Βοτανικά ξίδια του Κώστα Λαζαρίδη και προτείνει τρόπους να τα εντάξουμε στην μαγειρική μας καθημερινά.
Ρίζες: Γνωρίστε τον αειθαλή καλλιστήμονα
Μαθημένος στα δύσκολα, ανθεκτικός και εντυπωσιακός, θα σας εκπλήξει με τα αλλεπάλληλα κύματα ανθοφορίας του.