ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σούλα Μπόζη: «Η πολίτικη κουζίνα έχει εκλείψει»
Σμυρναίικα παπουτσάκια χωρίς μπεσαμέλ
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Ιστορίες εκπαίδευσης – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Η χωριάτικη κουζίνα της Αθήνας
Ρεσιτάλ στο Μετς: Μας συστήθηκε ως εστιατόριο γλυκού και τρέξαμε να δοκιμάσουμε
Το ολοκαίνουργιο καφέ-ζαχαροπλαστείο σερβίρει δημιουργικά και παραδοσιακά γλυκά σε παλιακά μεταλλικά πιατάκια και φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης στο Μετς.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Τα σπίτια των άλλων: Τρεις νέες εκδόσεις μας ταξιδεύουν σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής
Η τέχνη του living, των φυσικών υλικών και της υψηλής αισθητικής μέσα από επιλεγμένες σύγχρονες κατοικίες στη Σάντα Φε, το Μαρόκο, τις ακτές της Αυστραλίας, της Βραζιλίας και των νησιών του Αιγαίου.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Δρομολόγια: Αποχαιρετισμός του καλοκαιριού
Μακάρι το καλοκαίρι να μας αποχαιρετούσε μόνο με αναμνήσεις και τελευταίες προβολές, χωρίς ζακέτα σε θερινά σινεμά, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως θέλουμε.
Ζωή στις λουτροπόλεις
Για την ξεχωριστή περίπτωση του Μαξ Μπλέχερ.
Τα χρώματα της εικονογράφου Ίριδας Σαμαρτζή
H πολυβραβευμένη εικονογράφος Ίρις Σαμαρτζή μιλάει για την τέχνη της, το φεστιβάλ illustradays, το χρώμα του Σεπτέμβρη και τη σημασία τού να δουλεύεις με παιδιά.
Στο Il Capitano η γίδα βραστή ταιριάζει με αφρώδες και κάνει νέο trend στην έξοδο
Κουτούκι ή osteria; Και τα δυο μαζί! Το Il Capitano, η νέα άφιξη στο Κουκάκι, φέρνει στο ίδιο τραπέζι γίδα βραστή και αματριτσιάνα, τσίπουρο και αμάρο, σε μια ελληνοϊταλική συμμαχία δίχως τέλος.
Back to School: 26 γρήγορες και εύκολες συνταγές πριν χτυπήσει το κουδούνι
Με το πρώτο κουδούνι τα ταπεράκια βγαίνουν ξανά από το ντουλάπι για να κλείσουν μέσα τους το πιο νόστιμο και υγιεινό κολατσιό για τα παιδιά. Ή μήπως και για εμάς;
5 χωριά παντός καιρού
Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι στο χωριό, σε σκιερές πλατείες και στη δροσιά των πλατάνων, μακριά από την πολυκοσμία των παραλιών.
Θανάσης Νεοφώτιστος: «Έκανα ταινίες για να αντέξω τους φόβους μου»
Λίγο πριν η Airhostess-737 αναχωρήσει για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ο Έλληνας σκηνοθέτης μιλάει για το πώς τα όνειρα δίνουν υλικό για τις ταινίες και για την ασφάλεια που προσφέρει η φαντασία.
Σπηλαιοβάραθρο Γουργούθακας: Εξερεύνηση στα 1.208 μ. βάθος
Είκοσι ένα χρόνια μετά την τελευταία εξερεύνηση, οι σπηλαιολογικοί σύλλογοι της Ελλάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια κατάδυση στο βαθύτερο σπηλαιοβάραθρο της χώρας, που βρίσκεται στην Κρήτη. Αυτή είναι η περιπέτειά τους.
5 αθηναϊκές ταβέρνες για φαγητό σαν άλλοτε
Από τη Δραπετσώνα ως το Μαρούσι, πήγαμε σε πέντε αθηναϊκές ταβέρνες για φαγητό όπως παλιά.