ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Stuart Murdoch: Μέσα στο υπέροχο μυαλό του frontman των Belle & Sebastian
VOGUE
Boho φορέματα και μπότες: Οι τοπ συνδυασμοί για το φθινόπωρο
ΤΑΞΙΔΙΑ
5 αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδας και οι καλύτερες κοντινές τους παραλίες
Harris Dickinson: Ο ανερχόμενος σταρ σε μια ανατρεπτική φωτογράφιση στη Χιλιαδού και το Κατάκολο
Goddesses! Goddesses! Goddesses!: Τρεις καλλιτέχνιδες εμπνέονται από το μητριαρχικό παρελθόν της Κρήτης
Η RedD Gallery στα Χανιά της Κρήτης διοργανώνει την έκθεση Goddesses! Goddesses! Goddesses! υπενθυμίζοντας μέσα από τις συνθέσεις τριών σύγχρονων καλλιτεχνών ιδέες από το μητριαρχικό παρελθόν του νησιού.
Post vacation blues: Πώς να αντιμετωπίσετε την μελαγχολία μετά τις διακοπές;
Οι συμβουλές των experts για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας και να νιώσετε καλύτερα μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα.
Μπράιτον: Βόλτες στην παραλία και στις πιο κουλ γειτονιές
Βόλτες στην παραλία και στις πιο κουλ γειτονιές του Μπράιτον, τα καλύτερα στέκια για φαγητό, αγορές και ποτό αλλά και κοντινές εξορμήσεις που δεν πρέπει να χάσετε.
Χιλιαδού – Κατάκολο – Κάννες
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου: Τα χωριά της Αθήνας – Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Ξέρατε ότι μερικά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα επιβιώνουν αρχαίες καλλιέργειες; Ότι υπάρχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι που επιμένουν παρά την αστικοποίηση; Ότι στις κατσαρόλες τους μαγειρεύουν φαγητά θεσπέσια με υλικά που παράγονται σε μικρή ακτίνα από τα σπίτια τους; Στο νέο τεύχος του «Γαστρονόμου» που κυκλοφορεί στις 11 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή της Κυριακής» εξερευνούμε το αγροτικό παρελθόν της πρωτεύουσας στα χωράφια και στις κατσαρόλες μας.
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Σεπτέμβριος: Ποια προϊόντα είναι τώρα στην εποχή τους
Τα αχλάδια είναι τώρα στο πικ τους, όπως και τα σταφύλια. Ποια άλλα εγχώρια κηπευτικά, φρούτα, ψάρια και θαλασσινά είναι τώρα στα καλύτερά τους;
DISNEY
Μίκυ Μάους # 430 Ο κβαντομηχανικός
Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Viveri: Εδώ ζουν οι καλύτερες πολπέτες της Ρώμης
Λένε ότι η Ilenia Mercuri, ξαδέλφη της Δωροθέας Μερκούρη, φτιάχνει τους καλύτερους κεφτέδες της Ρώμης κι εμείς σπεύσαμε στην πολπετερία viveri, στο Πινιέτο, για να το διαπιστώσουμε.
Βάλτε salsa macha παντού (μάς ευχαριστείτε αργότερα)
Ένα ταξίδι στο Μεξικό και μια ξεχωριστή τοπική σάλτσα που θέλουμε να τρώμε με τηγανητά αυγά, με κρέας, ακόμα και σκέτη με το κουταλάκι.
Ατζέμ πιλάφι από την Πόλη
Το ατζέμ πιλάφι είναι ρύζι μαγειρεμένο σε αρνίσιο ζωμό μαζί με το αρνίσιο ψαχνό, αλλά και σταφίδες και ξηρούς καρπούς, χαρακτηριστικά της περσικής κουζίνας.
Μοσχάρι κοκκινιστό με πετιμέζι
Ένα απολαυστικό πιάτο για το τραπέζι της Κυριακής με μελωμένο μοσχαράκι και πετιμέζι για τη γλύκα.