ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Αρνί καπακωτό με λεμονάτο πιλάφι: το κόλπο του Καλλίδη για ζουμερό κρέας
Τσουρέκι με γιαούρτι, καρύδι και σταφίδες
Ζυμαρόπιτα με σπαράγγια
DISNEY
Μίκυ Μάους #515 ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ
Νηστίσιμη σοκολατόπιτα
Νηστίσιμο σοκολατένιο γλυκό, σαν αμαρτία!
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Διονύσης Σοτοβίκης στο «Κ»: Η αρχιτεκτονική δεν είναι μόνο τα κτίρια
Ο γνωστός αρχιτέκτονας μας υποδέχτηκε στο σπίτι του στην Κυψέλη και μάς εξήγησε τη σημασία των ιστορικών κτιρίων αλλά και την ουσία του επαγγέλματός του.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Οι 5 πιο εντυπωσιακές λίμνες του πλανήτη
Είτε στην κορυφή βουνών είτε δίπλα στον ωκεανό ή μέσα σε πολύχρωμες κοιλάδες, οι λίμνες προσφέρουν πάντα αφορμή για εκδρομή και εξερεύνηση.
Πού τρώμε στην Αθήνα όταν νηστεύουμε: 13 μαγαζιά που έχουν ωραία σαρακοστιανά
Γίγαντες πιάζ ή μακαρονάδα του ψαρά; Μήπως αγκινάρες αλά πολίτα με γαρίδες και φασόλια; Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες της Αθήνας κάνουν μικρά θαύματα μαγειρεύοντας με όσπρια, ανοιξιάτικα λαχανικά και θαλασσινά.
Γλυκοπατάτες με σπανάκι
Ένα θαυμάσιο γιαχνί με γλυκοπατάτες και σπανάκι, με το κρεμμύδι του, με το σκόρδο του και λίγο τζίντζερ για άρωμα. Ό,τι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι.
Αγκινάρες γεμιστές με Καρολίνα Σερρών
Μια νοικοκυρεμένη τεχνική ώστε να μείνουν οι αγκινάρες γιαλαντζί «με το λάδι τους» και με μια γεύση λεμονάτη και φίνα.
Τα λαδερά του Μοναχού Επιφάνιου: 12 απλές συνταγές συγκλονιστικής νοστιμιάς
Τα λαδερά είναι η κορωνίδα της ελληνικής διατροφής. Ο Αγιορείτης Μοναχός Επιφάνιος τα υμνούσε, τιμώντας την απλότητα και τη σοφία τους, και μας άφησε παρακαταθήκη αυτές τις υπέροχες, νηστίσιμες συνταγές.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Κυριακή 28/4: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται την ιστορία του στο φακό του Richard Phibbs
Πίσω από κάθε επιτυχημένη συνταγή, κρύβεται ένας δημιουργός που αγαπά αληθινά την δουλειά του. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν έχασε ποτέ τον εαυτό του στη διάρκεια της διαδρομής του, κάνοντας συνεχώς άλματα και έχοντας πλέον σύμμαχό του την παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix.
Κοτόπιτα σαν στρούντελ
Απίθανη, ζουμερή και με πλούσια γέμιση, στην οποία μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε υλικά κατά το προσωπικό μας γούστο, είναι αυτή η κοτόπιτα που θυμίζει εμφανισιακά στρούντελ.
Η εθνική μας φασουλάδα με τι φασούλια φτιάχνεται;
Σκέψου να ’ταν πλημμυρισμένα τα μαγαζιά με ντόπια φασούλια και ντόπια ροβύθια και φακές. Σκέψου να τα μαγειρεύαμε με γνώση, σεβασμό και επίγνωση του μεγαλείου τους.
Παρίσι: 8 εμβληματικά ξενοδοχεία της πόλης
Ο ορισμός της παριζιάνικης κομψότητας και φιλοξενίας μέσα από οκτώ εμβληματικά ξενοδοχεία της πόλης.