ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Μοσχαρίσια ουρά σιγομαγειρεμένη, με τηγανητά νιόκι και κρέμα τραχανά
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Σπίτια, άνθρωποι, ντιζάιν – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 21/4 με την «Καθημερινή»
Ταχινόπιτα χωρίς φύλλο
Μπαρμπούνια στον φούρνο με κουκουνάρια και μαϊντανό
ΤΑΞΙΔΙΑ
3 ανοιξιάτικα city breaks στην Ιταλία
Ρώμη, Φλωρεντία και Νάπολη προσφέρονται αυτή την εποχή για ολιγοήμερες αποδράσεις.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Στην τελευταία πτήση ενός Ελληνα πιλότου, μετά από 35 χρόνια καριέρας
Ο κυβερνήτης Τηλέμαχος Σινιόρος πετούσε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μεταφέροντας επιβάτες, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ασθενείς που έχρηζαν επείγουσας βοήθειας.
Όσπρια: Πώς τα μουλιάζουμε σωστά; Βάζουμε σόδα; Πότε αλατίζουμε; Πώς θα χυλώσουν τέλεια;
Για τις πιο νόστιμες και χυλωμένες οσπριάδες ακολουθήστε τα μυστικά μαγειρικής και τις χρυσές συμβουλές των σεφ.
Superagers: Πώς είναι η καριέρα να κρατάει μία ολόκληρη ζωή
Τέσσερις superagers μοιράζονται το πώς κατάφεραν να παρατείνουν την καριέρα τους για πολλά, πολλά χρόνια.
Καλαμάρια με ρεβύθια
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός πρωτεΐνης από τα ρεβύθια και πρωτεΐνης από τα καλαμάρια, μαζί με το μεθυστικό άρωμα της μαντζουράνας.
Μπισκότα χωρίς μίξερ, με ινδοκάρυδο
Αυτά τα πεντανόστιμα μπισκότα χωρίς μίξερ θα είναι έτοιμα σε λίγα λεπτά. Είναι πολύ εύκολα και χρειάζονται μόνο ένα μπολ!
Στα γυρίσματα της «Σπασμένης φλέβας», της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη
Εξασφαλίσαμε φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα ενός φιλμ το οποίο θα αποτελέσει άλλη μια δυνατή προσθήκη σε ένα σύμπαν που προσδιόρισε ξανά το ελληνικό σινεμά.
VOGUE
Απαραίτητη για καλή πέψη και χορταστική: Οι ειδικοί εξηγούν τους 6 λόγους που πρέπει να τρώτε βρώμη
Γιατί, σύμφωνα με έναν διατροφολόγο, είναι καλύτερο να τρώτε πλιγούρι βρώμης κάθε μέρα και ο πιο υγιεινός τρόπος παρασκευής του.
Τα καλύτερα νηστίσιμα γλυκά της Αθήνας (που λιγουρευόμαστε όλο τον χρόνο)
Στους παραδοσιακούς φούρνους, στα ζαχαροπλαστεία, στα μοντέρνα micro-bakeries αλλά και στα vegan μαγαζιά της πόλης βρήκαμε τα πιο νόστιμα νηστίσιμα γλυκά και τα συγκεντρώσαμε σε μια λίστα με 50+ προτάσεις.
Pot pie με μανιτάρια, σπανάκι και κοτόπουλο
Οι βρετανικές pot pies δεν είναι πίτες όπως τις εννοούμε συνήθως, αλλά μαγειρευτά φαγητά σκεπασμένα ζύμη. Έτσι γίνεται κι εδώ: γέμιση με κοτόπουλο, μανιτάρια και σπανάκι και «καπάκι» από σφολιάτα.
Τι δουλειά έχει ένα «ελληνικό» ποτιστικό στην Μπιενάλε της Βενετίας;
Ο Πάνος Γιαννικόπουλος, επιμελητής της ελληνικής εκπροσώπης, μας εξηγεί πώς συνδέονται η τέχνη, η αγροτική ζωή και τα πανηγύρια της θεσσαλικής γης.