ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Χοιρινοί κεφτέδες πικάντικοι, στο γκριλ
Σουπιές με μικρές πατάτες και μάραθο
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Οχάντ Ναχαρίν: «Ο καθρέφτης στον χορό είναι εμπόδιο»
VOGUE
Τι ώρα πρέπει να τρώτε πρωινό για καλύτερο μεταβολισμό;
Ο πολίτικος ντολμάς γιαλαντζί
Ντολμάς γιαλαντζί, συνταγή εμβληματική, ανοιξιάτικη, με αμπελόφυλλα, ρύζι και άφθονα μυρωδικά. Σε ταξιδεύει κατευθείαν στην Πόλη.
Λαβράκι φιλέτο στη λαδόκολλα με σέλινο, κάππαρη και ντοματίνια
Μια ψαροσυνταγή εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη. Το λαβράκι κλείνεται σε ένα πακέτο μαζί με το σέλινο, τα ντοματίνια και την κάππαρη, μπαίνει στον φούρνο και βγαίνει έτοιμο για το τραπέζι.
Μαυρομάτικα φασόλια τηγανιά, με κάππαρη και καυκαλήθρες
Και τι δεν έχουν αυτά τα μοσχοβολιστά φασόλια που ξεκινάνε στην κατσαρόλα και τελειώνουν στο τηγάνι: κάππαρη, λιαστή ντομάτα, καυκαλήθρες και ένα σωρό μυριστικά.
«Μπριζόλες» λάχανου με σαλάτα από σιτάρι, παντζάρι και ξινόμηλο
Τις συνοδεύουμε με μια δροσερή και χορταστική σαλάτα από σιτάρι, παντζάρι και ξινόμηλο, για ένα ολοκληρωμένο και υγιεινό γεύμα.
Ψηφιακή αμνησία, η νέα πανδημία (;)
Η εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και το πλήθος των διαδικτυακών ερεθισμάτων επηρεάζουν, όπως σωστά υποπτευόμασταν, τη λειτουργία της μνήμης μας.
Γκαλέτ αχλάδι με κανέλα και τζίντζερ
Για πιο εντυπωσιακή εμφάνιση δεν ξεφλουδίζουμε τα αχλάδια και τα χαράζουμε αφήνοντας τις φέτες ενωμένες στην κορυφή, σαν βεντάλια.
DISNEY
Μίκυ Μάους #513 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ
Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζονται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορούν στα περίπτερα. 05 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ 33 ΓΚΟΥΦΥ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 65 ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ ΣΙΩΠΗΛΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ 67 ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΠΡΟΚΟΠΗ 69 ΜΙΚΥ & Ο’ΧΑΡΑ ΔΙΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΥ ΣΙΤΥ 73 ΜΙΚΡΟΣ ΙΝΔΙΑΝΑ ΓΚΟΥΦΥ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ένα […]
Vegan cookie cups με πραλίνα φουντουκιού
Κάτι μεταξύ μπισκότου και cupcake θυμίζουν αυτά τα cookie cups, τα οποία είναι μάλιστα και vegan. Τα γεμίζουμε με έτοιμη πραλίνα φουντουκιού ή μαρμελάδα.
Γίγαντες πλακί με ρύζι
Μια περιποιημένη, μελωμένη εκδοχή του παραδοσιακού φαγητού. Αυτοί οι κοκκινιστοί γίγαντες με ρύζι, πλακί, θα σας μείνουν αξέχαστοι!
Μπαστουνάκια αβοκάντο με ντιπ ταχίνι-μίσο
Δεν έχουμε συνηθίσει να τρώμε έτσι το αβοκάντο αλλά αυτά τα παναρισμένα, τηγανητά μπαστουνάκια είναι πέρα για πέρα εθιστικά! Τα συνοδεύουμε με ένα νηστίσιμο ντιπ από ταχίνι και μίσο.
ΤΑΞΙΔΙΑ
Παρίσι: Η διακριτική γοητεία του Haut-Marais
Με αφετηρία τη Rue Béranger, επισκεπτόμαστε γκαλερί, πρωτότυπα concept stores και τα καλύτερα στέκια για ποτό και φαγητό.