ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Vegan cookie cups με πραλίνα φουντουκιού
Γίγαντες πλακί με ρύζι
Μπαστουνάκια αβοκάντο με ντιπ ταχίνι-μίσο
ΤΑΞΙΔΙΑ
Παρίσι: Η διακριτική γοητεία του Haut-Marais
Ψάρι με μυρωδικά και σαλάτα με ντοματίνια και αβοκάντο
Μερικές φέτες ψαριού, λίγα σαλατικά και στο πι και φι έχουμε φαγητό. Το ψάρι μπαίνει στο τηγάνι με το αρωματικό λάδι και σε μερικά λεπτά είναι στο πιάτο, δίπλα στα ντοματίνια και το αβοκάντο.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Rebranding: Τι ακριβώς θα πει η λέξη που μάς απασχόλησε πρόσφατα;
Ζητήσαμε από ειδικούς της επικοινωνίας να εξηγήσουν πώς μπορεί κανείς να ανανεώσει τη δημόσια εικόνα του και αναζητήσαμε πετυχημένα και αποτυχημένα παραδείγματα από το παρελθόν.
Η Ελένη Αμπια Νζάνγκα θα ήθελε κάποτε να παίξει την Αντιγόνη
Γεννήθηκε στο Κονγκό, μεγάλωσε στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί στο Goodbye, Lindita, που πρόσφατα περιόδευσε στο εξωτερικό, και παράλληλα εργάζεται ως διερμηνέας σε προγράμματα προσφύγων.
Αραράτ: Στο κρυμμένο σουβλατζίδικο της Νίκαιας για το κορυφαίο κεμπάπ της κυρίας Άννας
Σε ένα δρομάκι της Νίκαιας, σε ένα μαγαζί που κρατάει από τα τέλη του ’90, μια Αρμένισσα φτιάχνει ζουμερά και μερακλίδικα κεμπάπ.
Γρήγορη φρουτάλια από την Ανδρο
Μια εύκολη ομελέτα που συνηθίζουν να φτιάχνουν οι Ανδριώτες για το καθημερινό τους τραπέζι.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Ειδική έκδοση «Κ ακίνητα & υποδομές», ο νέος χάρτης του ελληνικού Real Estate – Την Κυριακή 14/4 με την «Καθημερινή»
Μετά από μία δεκαετία που χαρακτηρίστηκε από πάγωμα της κατασκευαστικής δραστηριότητας, εξαιτίας της ελληνικής κρίσης χρέους, και καθώς το brand name Ελλάδα κερδίζει συνεχώς πόντους διεθνώς, η ζήτηση για ακίνητα προκαλεί άνοδο των τιμών σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες: είτε πρόκειται για σύγχρονους γραφειακούς χώρους είτε πρόκειται για κτίρια αποθήκευσης είτε για παραθεριστική κατοικία είτε για ξενοδοχεία είτε για πρώτη κατοικία.
Νηστίσιμες μακαρονάδες: 25 ξεχωριστές συνταγές με θαλασσινά και λαχανικά
Την περίοδο της νηστείας τρώμε ισορροπημένα και δεν στερούμαστε τη γεύση!
Μυδοπίλαφο με μαραθόριζα και μπούκοβο
Κλασικό, πεντανόστιμο και εκ των ων ουκ άνευ νηστίσιμο πιάτο, το μυδοπίλαφο είναι και ο απόλυτος μερακλίδικος μεζές.
Κέιπ Τάουν: Στα ίχνη του Μαντέλα 30 χρόνια μετά το τέλος του απαρτχάιντ
Η πόλη-σύμβολο της Νότιας Αφρικής ξαναγράφει την ιστορία της μέσω μιας πληθώρας μνημείων, μουσείων και πολιτιστικών χώρων προς τιμήν των μαύρων Νοτιοαφρικανών.
«Μεγάλη Βρεταννία»: Η ιστορία μέσα στην ιστορία
Με αφορμή τα 150 χρόνια του θρυλικού ξενοδοχείου, ο Παύλος Τσίμας γράφει για τη «δική του» «Μεγάλη Βρεταννία», όπως την έζησε αλλά και τη μελέτησε επιμελούμενος ένα νέο ντοκιμαντέρ για την πορεία της στον χρόνο.
26 εικαστικοί από έξι χώρες συναντώνται στο Μουσείο Βορρέ
Μία έκθεση με σημαντικά εκθέματα που φιλοδοξεί να αναδείξει την έννοια της ενσυναίσθησης στην τέχνη.