ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
«Μεγάλη Βρεταννία»: Η ιστορία μέσα στην ιστορία
26 εικαστικοί από έξι χώρες συναντώνται στο Μουσείο Βορρέ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Στην Εστία, άτομα με νοητική αναπηρία μαθαίνουν να φτιάχνουν πεντανόστιμα προϊόντα
Πώς βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης την κατασκευή του Fly Over
«Κεμπάπια» Φλώρινας
Τα κεμπάπια, από τα πλέον χαρακτηριστικά εδέσματα της Φλώρινας, μοιάζουν με ψητά σουτζουκάκια, φτιάχνονται με 3 κιμάδες και συνοδεύονται με μαϊντανοκρέμμυδα και μπούκοβο.
24 ώρες σε ένα πανέμορφο οινοποιείο της Κύπρου
Ταξιδέψαμε μέχρι το όρος Τρόοδος για μία μοναδική οινοτουριστική εμπειρία στο οινοποιείο Οίνου Γη.
Καλαμαράκια τηγανητά σε πικάντικο κουρκούτι μπίρας
Νόστιμες τραγανές μπουκιές με πικάντικη επίγευση, συνοδεύονται ιδανικά με μια ωραία σαλάτα με λαχανικά και ξηρούς καρπούς και γίνονται πλήρες γεύμα.
ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη, με τον «Γαστρονόμο» – Την Κυριακή 14/4 με την «Καθημερινή»
O Γαστρονόμος Απριλίου κάνει Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη! Ένα συλλεκτικό τεύχος με αυθεντικές πασχαλινές και ανοιξιάτικες συνταγές των Ρωμιών της Πόλης!
Ψαρονέφρι με πορτοκάλι και δυόσμο
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει στη στιγμή ένα ψαρονέφρι ασυνήθιστο μα και πολύ νόστιμο. Σερβίρει με ένα κουπάκι ρύζι στο πλάι. Είσαι;
Νηστεύετε τη Σαρακοστή; Δείτε το πλήρες μενού που ετοιμάσαμε για την τέταρτη εβδομάδα!
Ενα πλήρες συνταγολόγιο για την τέταρτη εβδομάδα νηστείας με γευστικές, θρεπτικές συνταγές για όλα τα γεύματα της μέρας και σωστούς συνδυασμούς τροφίμων ώστε να μην σας λείψει τίποτα!
Μπορείτε να κάνετε τον σκύλο σας πιο έξυπνο;
Εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες που δίνουν χρήσιμα νοητικά ερεθίσματα.
Φράουλα: Μύθοι και αλήθειες για το αγαπημένο μας φρούτο, τι προσέχουμε κατά την αγορά
Μαθαίνουμε τα πάντα για τις φράουλες: πώς καλλιεργούνται, πότε συγκομίζονται, πόσο επιβαρυμένες είναι, πώς ξεχωρίζουμε τις ποιοτικές, πώς τις επηρεάζει η κλιματική κρίση.
Σταμναγκάθι με το κρέας και με αλευρολέμονο
Ενα είδος φρικασέ χωρίς αυγά, μόνο με μια πυκνόρρευστη σάλτσα από αλεύρι και χυμό λεμονιού, που σπάει τη λιπαρότητα του κρέατος και ταιριάζει γάντι με την πικράδα των χόρτων.
Προβατίνα κοκκινιστή με μακαρόνια «μπλουμ»
Η προβατίνα κοκκινιστή με μακαρόνια είναι ένα φαγητό που μαγειρεύουν πολύ στα χωριά της Αττικής. Το έφτιαξε για εμάς η κ. Τούλα Ιωάννου, μισή Αρβανίτισσα και μισή Σαρακατσάνα.
6 ιδανικές εκδηλώσεις για εσάς και τα παιδιά σας, μέσα στον Απρίλιο
Ή πώς να επιλέξετε κάτι τελείως διαφορετικό για τα επόμενα Σαββατοκύριακα.