ΜΕ ΤΗΝ «Κ»
Οδηγούμε στη Σκωτία το νέο Toyota Land Cruiser, την Κυριακή 7/4 με την «Καθημερινή»
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Χοιρινό με πράσο, γιαούρτι και κουρκουμά
Κοχύλια με φρέσκια μυζήθρα και σέσκουλα
Διαβάστε την Καθημερινή της Παρασκευής
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Ενα σπίτι γέματο ποπ πινελιές στο Μεταξουργείο
Στο διαμέρισμα του graphic designer Σταύρου Μπηλιώνη συναντάμε σκανδιναβικά βίντατζ και σύγχρονα έπιπλα, αλλά και «αθηναϊκή πολυπλοκότητα».
Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στο «Κ»: Στη σειρά βλέπουμε τους σπόρους αυτού που έχει γίνει η Ρωσία
Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός μιλά για την τηλεοπτική μεταφορά του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος «Ένας τζέντλεμαν στη Μόσχα», που παρουσιάζει με έναν πρωτότυπο τρόπο τα χρόνια μετά το ’17, που άλλαξαν για πάντα τη Ρωσία.
Μυτιληνιοί κρεμμυδοντολμάδες με κιμά και κουκουνάρια
Μια έξοχη παραλλαγή των μυτιληνιών κρεμμυδοντολμάδων, που στο νησί τους λένε σουγάνια, εδώ γεμιστοί με κιμά και κουκουνάρια.
VOGUE
Είναι τα αβοκάντο υγιεινά; Ένας ειδικός εξηγεί πώς να τα καταναλώνετε για μια υγιεινή διατροφή
Πόσο υγιεινά είναι τα αβοκάντο; Η διατροφολόγος Dagmar von Cramm εξηγεί πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπερτροφή για ένα ισορροπημένο πρόγραμμα γευμάτων.
Στη Θεσσαλονίκη δεν πίνουν πια φραπέ
Η πόλη που έκανε σύμβολο τον παγωμένο στιγμιαίο καφέ πέρασε τελικά στην εποχή του specialty, με νέα στέκια και καινούργιους πρωταγωνιστές, που έχουν ιδέες, τεχνογνωσία και δεν κινούνται πλέον «χαλαρά».
Κεμπάπ γαλοπούλας με ψητά ντοματίνια και σάλτσα γιαουρτιού
Κεμπάπ γαλοπούλας γεμάτο με τα πλούσια αρώματα των μπαχαρικών και με την συνοδεία δροσερής σάλτσας γιαουρτιού.
Τα καλύτερα του Μαρτίου: Πού έφαγε και τι ξεχώρισε η ομάδα του Γαστρονόμου
Πιάτα με αγκινάρες και άγρια σπαράγγια, μεζέδες δίπλα σε ανθισμένες κουτσουπιές ή με φόντο μανάβικα και μπακάλικα… Μια λίστα με τα καλύτερά μας για τον μήνα που πέρασε, στην Αθήνα και αλλού.
Κεφτέδες από την Κύπρο, με χοιρινό κιμά, πατάτα, κύμινο και κανέλα
Μία συνταγή από την Κύπρο, με χοιρινό κιμά, πατάτα, κύμινο και κανέλα.
ΤΑΞΙΔΙΑ
3 ξενώνες στα Τζουμέρκα που αξίζει να επισκεφθείτε
Ένας χώρος με σύγχρονη αισθητική, ένα «στέκι» για φίλους, και ένα καταφύγιο αποπνέουν οικειότητα και ζεστασιά από την πρώτη στιγμή.
Χταπόδι Γαλικίας στην κατσαρόλα με πάπρικα
Το πιο παραδοσιακό φαγητό της Γαλικίας (polbo a feira το λένε εκεί), που αγαπούν σε όλη την Ισπανία και συχνά το σερβίρουν ως tapas. Είναι μεζές, με τα πλοκάμια μαγειρεμένα και κομμένα σε χοντρές φέτες, πασπαλισμένα με μπόλικη καπνιστή πάπρικα.
Μπάρες με πατέ σταφίδας, αμύγδαλα και κακάο
Ανήκουν στην κατηγορία των raw (ωμοφαγικών) σνακ, δηλαδή δεν ψήνονται και διατηρούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά τους.